خواهم خواند جان شیفته (دو جلدی) رومن رولان 5.0 2 بازگشت از نیمه راه: جریان شناسی مخالفت ها با نظام و رهبری جمهوری اسلامی ایران مروری بر اسناد، اسرار و ناگفته های جاماندگان قافله انقلاب محمدعلی الفت پور 4.0 7 نقاب ها: جریان شناسی نفوذ در تاریخ انقلاب اسلامی ایران... محمدعلی الفت پور 4.1 1 چهل تدبیر محمدعلی الفت پور 4.2 8 آوردگاه: چهل پاسخ به شبهات و چالش ها پیرامون ماهیت و تاریخ انقلاب اسلامی ایران ... محمدعلی الفت پور 5.0 0 تحیر ترمیدور: بررسی تطبیقی علائم ترمیدورکرین برینتون با روند انقلاب اسلامی ایران مرتضی حدادی 0.0 0 در سایه آفتاب: یادها و یادداشتهایی از زندگی امام خمینی (ره) محمدحسن رحیمیان 4.0 3 تاریخ ایران مدرن یرواند آبراهامیان 3.9 15 هنر دستیابی به تمرکز: روشی کارآمد برای کسب خروجی بیشتر با کار کمتر مایکل هایت 4.0 0 مصیبتهای شاغل بودن آلن دوباتن 3.4 3 چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ جولی اسمیت 3.9 17 ذهنیت برنده جیمز کلییر 3.6 4