خواندهام اشراقها : اوراق مصور آرتور رمبو (شعرهای به نثر 1875 - 1872) آرتور رمبو 5.0 1 بهانه های مانوس : فلوبر ، پروست ، جویس ، نابوکف ولادیمیرولادیمیروویچ نابوکف 5.0 0 زبان پهلوی: ادبیات و دستور آن ژاله آموزگار 4.0 0 دستور تاریخی زبان فارسی پرویز خانلری 0.0 0 اتاقی از آن خود ویرجینیا وولف 3.7 24 حریم سایه های سبز: مقالات مهدی اخوان ثالث 0.0 0 ترا ای کهن بوم و بر دوست دارم مهدی اخوان ثالث 3.8 0 از این اوستا مهدی اخوان ثالث 4.2 2 آخر شاهنامه مهدی اخوان ثالث 4.1 5 سه کتاب: در حیاط کوچک پاییز، در زندان زندگی می گوید: اما باز باید زیست ...، دوزخ، اما سرد مهدی اخوان ثالث 4.1 0 سال دیگر، ای دوست، ای همسایه... مهدی اخوان ثالث 4.0 1 زمستان مهدی اخوان ثالث 4.5 7 تازیانه های سلوک: نقد و تحلیل چند قصیده از حکیم سنایی محمدرضا شفیعی کدکنی 3.6 2 موسیقی شعر محمدرضا شفیعی کدکنی 4.5 3 حالات و مقامات م. امید محمدرضا شفیعی کدکنی 3.8 4 نظریه ادبی: معرفی بسیار مختصر جاناتان کالر 4.0 0 درآمدی تاریخی بر نظریه ی ادبی از افلاتون تا بارت ریچارد هارلند 2.0 1 درآمدی بر فلسفه و ادبیات اوله مارتین اسکیلاس 3.0 1 رساله درباره ی نادر فارابی مصطفی مستور 3.3 11 مبانی داستان کوتاه مصطفی مستور 3.3 0