خواندهام ملت دوپامین آنا لمبک 4.5 2 اقتصاد روایی: چگونه داستان های ویروسی رخدادهای بزرگ اقتصادی را می سازند رابرت ج شیلر 2.9 2 India's Founding Moment: The Constitution of a Most Surprising Democracy Madhav Khosla 3.0 1 How civil wars start and how to stop them Barbara F. Walter 5.0 1 On Tyranny: Twenty Lessons from the Twentieth Century تیموتی اسنایدر 4.0 0 مال من مایکل هلر 3.0 0 گزیده سیاستنامه ابراهیم بیگ زین العابدین مراغه ای 0.0 0 چگونه کتاب بخوانیم چارلزلینکن ون دورن 3.6 11 ژن: تاریخ خودمانی سیدارتا موکرجی 5.0 1 مرگ تخصص: چرا صدای متخصصان شنیده نمی شود تامس ام. نیکلز 4.1 2 زنان نامرئی: افشای سوگیری دادهها در دنیایی طراحی شده برای مردان نرگس حسن لی 3.8 15 استراتژی توسعهٔ ایران: چرا ایران عقب ماند؟ چگونه پیشرفت کنیم؟ مجتبی لشکربلوکی 3.7 1 A History of the World in 6 Glasses تام استندیج 4.5 0 موفق سازها: راز محبوبیت در این زمانه آشفته درک تامپسون 3.0 0 شفاف اندیشی (تبدیل موقعیت های عادی به نتایج شگفت انگیز) شین پریش 0.0 0 چک لیست 3.8 1 کار عمیق کال نیوپورت 3.7 54 تمرکز حمیدرضا بلوچ 5.0 0 دختر موشرابی محمد حسین زاده 4.0 32 ماه ترین: تحقیق در زندگی نامه و کرامات حضرت ابوالفضل (ع) باقرشریف قرشی 5.0 0