خواهم خواند قحطی بزرگ محمدقليمجد 4.3 3 کنترل فرهنگ: نقش بنیادهای کارنگی، فورد واکفلر در سیاست خارجی آمریکا ادوارد برمن 2.0 0 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.7 246 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 پس از بیست سال سلمان کدیور 4.6 171 365 روز در صحبت قرآن حسین الهی قمشه ای 4.6 3 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 خاطرات مستر همفر: اعترافات یک جاسوس بریتانیایی هامفری 3.6 28 از من بودن تا ما شدن: مهارت های انتخاب همسر: نکند خشت اول را کج بگذاری محسن عباسی ولدی 4.4 20 پسرک فلافل فروش: زندگینامه و خاطرات طلبه ی جانباز، شهید مدافع حرم محمدهادی ذوالفقاری گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 52 غناء: متن درس خارج فقه رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای در موضوع غناء و موسیقی سید علی حسینی خامنهای 3.5 0