خواندهام 1001 سئوال و جواب علمی بریجت آردلی 3.0 1 نبرد من آدولف هیتلر 3.6 19 نقد ساختاری «خاطرات آیت الله منتظری»: پاسداشت حقیقت مسعود رضائی 3.7 1 خاطرات منتظری و نقد آن اسدالله بادامچیان 2.0 0 ترجمه الغارات؛ سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 174 صبح شام محمدمحسن مصحفی 4.1 24 دولت و بازار: الگویی پویا برای روابط متقابل سیدیاسر جبرائیلی 4.3 1 هاشمی رفسنجانی و دوم خرداد صادق زیبا کلام 4.0 0 تاریکخانه اشباح (آسیب شناسی گذار به دولت دمکراتیک توسعه گرا) اکبر گنجی 4.0 0 مسئله حجاب مرتضی مطهری 4.4 17 قانون، قدرت، فرهنگ (یادداشتهای سیاسی روزنامه سلام) عباس عبدی 0.0 0 عالیجناب سرخپوش و عالیجنابان خاکستری (آسیب شناسی گذار به دولت دمکراتیک توسعه گرا) اکبر گنجی 3.2 1 صد مقاله ابوالحسن بنی صدر 0.0 0 موج سوم آلوین تافلر 4.0 2