خواهم خواند چشم های من و مجنون: بر اساس زندگی شهید مهدی باکری طاهره ابوالحسینی 0.0 0 آقا مهدی: نگاهی به زندگی سراسر حماسی سردار شهید مهدی باکری مرتضی رضائی خسروآبادی 0.0 0 همیشه با هم هستیم: خاطرات مهدی فرجاد از شهید مهدی باکری سیاوش رحیمی 0.0 0 آقا مهدی (با نگاهی به زندگی سردار شهید مهدی باکری) ایرج افشاری اصل 0.0 0 فرمانده پیشتاز: حماسه سردار شهید حمید باکری مصطفی قلی زاده علیار 0.0 0 قایقی گل می برد (شهید مهدی باکری) محمد جولایی تهرانی 0.0 0 آقای شهردار: بر اساس زندگی شهید مهدی باکری داود امیریان 3.9 0 نمی توانست زنده بماند: خاطراتی از شهید مهدی باکری علی اکبری 4.4 0 وعده گاه شهردار: (برگرفته از زندگی شهید باکری) محسن دلیری 0.0 0 شهید حمید باکری رضا نصرالهی 0.0 0 شهید مهدی باکری رضا نصرالهی 0.0 0 شناسنامه شهید حسن باقری ناهید رحیمی 0.0 0 یک روز بعد از حیرانی فاطمه سلیمانی ازندریانی 4.0 18 فرزندان ایرانیم داود امیریان 4.3 14 شهید نوید: روایتی از زندگی شهید مدافع حرم نوید صفری مرضیه اعتمادی 4.3 22 حوض خون: روایت زنان اندیمشک از رخت شویی در دفاع مقدس فاطمه سادات میرعالی 4.3 53 جنگ تحمیلی دفاع در برابر تجاوز (زن در دفاع مقدس) 4.0 1 برسد به دست حاج قاسم: نامه جوانان و نوجوانان به شهید حاج قاسم سلیمانی لیلی زهدی 0.0 1 عهد کمیل: خاطرات مریم یوسفی همسر شهید مصطفی (کمیل) صفری تبار مصیب معصومیان بیشه 4.4 2 سروها ایستاده می مانند: شهید حسن قاسمی دانا مریم عرفانیان 4.6 5