خواهم خواند علم دینی، از چیستی تا چگونگی: الگوی تولید علم دینی (بر اساس دروس خارج استاد حاج شیخ محمدحسن وکیلی) سیدشهاب الدین دعایی 4.5 0 علم دینی، از چیستی تا چگونگی: الزامات فقهی و اصولی (بر اساس دروس خارج استاد حاج شیخ محمدحسن وکیلی) سیدشهاب الدین دعایی 3.5 1 علم دینی، از چیستی تا چگونگی: علم دینی و پاسخ به شبهات (بر اساس دروس خارج استاد حاج شیخ محمدحسن وکیلی) سیدشهاب الدین دعایی 4.0 0 علم دینی، از چیستی تا چگونگی: چیستی قلمرو دین (بر اساس دروس خارج استاد حاج شیخ محمدحسن وکیلی) سیدشهاب الدین دعایی 4.2 1 من با خدای کوچکم قهرم!: خدا رو باید بزرگ دید محسن عباسی ولدی 4.7 46 قبله آخرین: وظایف منتظران مسعود عالی 4.8 2 حکایت جنسیت محمدحسن وکیلی 0.0 0 حکایت جنسیت محمدحسن وکیلی 0.0 0 اخلاق توحیدی : اخلاص کارگروه محتوایی انتشارات برترین ارزو 4.8 0 بی نهایت: معارف کاربردی اسلام برای جوانان محمدحسن وکیلی 5.0 1 درآمدی بر مکتب تربیتی علامه طباطبایی (ع) تاریخچه و ویژگی های نظری و عملی محمدتقی فیاض بخش 0.0 0 کتاب معلم معارف کاربردی محمدحسن وکیلی 4.5 0 فقه تربیت جنسی: بر اساس دروس خارج استاد حاج شیخ محمدحسن وکیلی: جنس و جنسیت سیدشهاب الدین دعایی 5.0 0 فقه جنسیت، تربیت و سلامت جنسی: تفاوت های زن و مرد در آینه قرآن کریم سیدشهاب الدین دعایی 0.0 0 الگوی دینی راهبردی تربیت کودک، نوجوان و جوان محمدحسن وکیلی 5.0 1 اصول سبک زندگی توحیدی؛ جلد دوم: اصول عملی محمدعلی تولایی 4.3 0 رساله فی الوضع و اقسام الکلمه و الکلام محمدعلی تولایی 0.0 0 دریای بی کران: تبیین گام به گام سیر و سلوک الی الله برای نوجوانان کوثر احسن مقدم 4.5 6 رساله لب اللباب در سیر و سلوک اولی الالباب سیدمحمدحسین حسینی طهرانی 5.0 5 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.7 10