معرفی کتاب فلسفه سیاست اثر موسسه آموزشی وپژوهشی امام خمینی(ره) فلسفه سیاست موسسه آموزشی وپژوهشی امام خمینی(ره) 5.0 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 9 خواهم خواند 0 ناشر موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) شابک 9646740286 تعداد صفحات 256 تاریخ انتشار 1378/4/28 توضیحات کتاب فلسفه سیاست، گردآورنده موسسه آموزشی وپژوهشی امام خمینی(ره). یادداشتها محبوبترین جدیدترین sin_alef 1403/12/29 قدرت، اقتدار، مشروعیت، قانون، دولت، حکومت، حاکمیت، عدالت اجتماعی، آزادی و... از مفاهیم بنیادینی هستند که در فلسفه سیاست زوایای مختلف آنها روشن می شود و ارتباط میان این مفاهیم نیز در آن تبیین می گردد. در نهایت، تحلیل صحیح، دقیق و جامع مفاهیم، ما را به مجموعه ای از احکام و قواعد رهنمون خواهد کرد، که یکی از وظایف فلسفه سیاست یافتن توجیه منطقی و عقلانی برای آنهاست. پ.ن: خیلی وقت ها عدم فهم ما از چنین واژه های مهمی، اشکالاتی رو در ساختار سیاسی مون ایجاد میکنه... #فلسفه_سیاست #قاسم_شبان_نیا #طرح_ولایت 0 0 Telka 1402/11/26 این کتاب توی زمینهی اثبات ولایت فقیه واقعا دلایل عقلی خوبی آورده و متاسفانه من از دلایل نقلی ولایت فقیه هم اطلاع چندانی نداشتم و خدا رو شکر میکنم که توی طرح ولایت تونستم با این مسائل آشنا بشم. 0 0