معرفی کتاب چرا گریه می کنیم؟ اثر فرن پیتادرا مترجم پریا یونسی کتابکودک۴ تا ۷ سال چرا گریه می کنیم؟ فرن پیتادرا و 1 نفر دیگر 4.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر مهرسا شابک 9786223361401 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات همهی ما بعضی وقت ها گریه میکنیم؛ چون غمگین هستیم، عصبانی هستیم، احساس تنهایی می کنیم، یا شاید نمیتوانیم حرف دلمان را بزنیم. گاهی هم از سر خوشحالی... عمومی بریدۀ کتابهای مرتبط به چرا گریه می کنیم؟ مریم قاروبی 1403/8/12 چرا گریه می کنیم؟ فرن پیتادرا 4.0 1 صفحۀ 24 0 1 مریم قاروبی 1403/8/12 چرا گریه می کنیم؟ فرن پیتادرا 4.0 1 صفحۀ 28 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم قاروبی 1403/8/12 ما گریه میکنیم چون مثل دریای بیکران هستیم که گرفتار طوفان شدهایم. اما همین که طوفان تمام میشود و دریا آرام میگیرد، نقش موجها روی ساحل میماند. پشت جلد کتاب رده سنی رو بین ۴ تا ۸ سال نوشته!!! به نظر دیگه چهار سال خیلی اغراق آمیزه چرا حالا چهار سال نوشته خدا داند🤷♀️ من به عنوان یک بزرگسال از خوندن این کتاب لذت بردم و چشمام اشکی شد🥹 0 9