معرفی کتاب ایلیا اثر امین توکلی ایلیا امین توکلی و 1 نفر دیگر 4.4 22 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 49 خواهم خواند 3 ناشر ابراهیم شابک 9786229677759 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1399/4/9 توضیحات کتاب ایلیا، تصویرگر عاطفه صفری. لیستهای مرتبط به ایلیا ط̸ا̸ه̸ا̸ ص̸ـ̸ב̸ا̸ق̸ت̸ (𝒯𝒶𝒽𝒶 𝒮ℯ𝒹𝒶𝓆𝒶𝓉) 1402/7/7 مجموعه ایلیا 21 کتاب برای نوجوون های باحال 7 18 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمد علی تنها 1402/9/6 قشنگ و زیبا 0 0 محمدرضا خراسانی زاده 1403/9/17 تعداد تبدیل شدگان و بیماران مدام بیشتر میشود. در این بین یکی از دانشمندانی که روی این مسئله تحقیق میکند، به یک کارخانه غذایی مشکوک میشود و برای بازدید از آنجا به کارخانه سری میزند که با اتفاقی عجیب و مواجه میشود. ایلیا نیز از طرفی دیگر به این کارخانه شک میکند و به آنجا میرود... 0 1 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 تو قسمت هفت، یه اشارهای به قدرت ماورایی داشتن خواهر امیرعلی هم میشه. حالا باید دید علت این قدرت چیه! چون امیرعلی بخاطر گذشت از جوون خودش بخاطر مردم شهر، چنین قدرتی گرفت، ولی خواهرش چرا؟ هنوز نمیدونیم این قسمت منو خیلی یاد آشعتگیهای این سالهای ایران کرد، مخصوصا زمان کرونا و واکسن و خیانتهای مسئولین و بشکن زدنهای ناتان در دنیای واقعی 0 0 محمدرضا زائری 1402/3/26 به نظر من این جلد باید بیشتر از پنج ستاره بگیرد! حیف که نمیتوانم این کار را بکنم. ولی خوشبختانه میتوانم در یادداشتم بنویسم که این جلد از تمام جلدهای ایلیا بهتر است هرچند که هنوز همهٔ جلدها را نخواندهام! :) در این جلد شخصیتی وارد داستان میشود که فکر میکنم به این زودیها هم از داستان نرود. 0 27 sajjadfarsijani 1401/12/6 این کتاب داستان پسری است که در هر کتاب یک داستان جذابی دارد این داستان به صورت کمیک است و خیلی من خوشم امد از این کتاب من این کتاب را پیشنهاد می کنم 0 3