معرفی کتاب اگر ما غول بودیم اثر کلیت برت اسمیت مترجم بابک علوی کتابنوجوانداستانیعلمی تخیلی اگر ما غول بودیم کلیت برت اسمیت و 4 نفر دیگر 4.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 10 خواهم خواند 7 ناشر پرتقال شابک 9786004629805 تعداد صفحات 268 تاریخ انتشار 1400/4/5 توضیحات کتاب اگر ما غول بودیم، نویسنده کلیت برت اسمیت. بریدۀ کتابهای مرتبط به اگر ما غول بودیم aram 1403/8/1 اگر ما غول بودیم کلیت برت اسمیت 4.5 1 صفحۀ 21 «طبیعت شیاطین اینه که بسوزونن... ببلعن...نابود کنن. دستشون به هرچی که برسه، تبدیلش می کنن به یه تودهی سوخته و سیاه از هیچ و پوچ.» 0 5 یادداشتها محبوبترین جدیدترین 💫MOONLIGHT ⭐ 1403/10/21 داستان قشنگی داشت . فقط بعضی از قسمت های کتاب ، روند داستان یکنواخت بود و به شخصه ۲ بار تا فصل ۵ یا ۶ کتاب خوندم و بعد کتاب رو کنار گذاشتم🙃 ولی یک بار تصمیم گرفتم کتاب رو تا تموم نکنم کنار نذارم 🙃 وقتی کتاب رو خوندم به این نتیجه رسیدم که هر کتاب ارزش خوندن رو داره .(البته محتوای مناسب داشته باشه🙂) در کل کتاب خوبی بود🍀🍀🍀 0 22