معرفی کتاب تنیدگی اثر محمدمتین انصاری ناصری تنیدگی محمدمتین انصاری ناصری و 1 نفر دیگر 4.5 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر اریترین شابک 9786008414995 تعداد صفحات 92 تاریخ انتشار 1400/4/8 توضیحات کتاب تنیدگی، نویسنده محمدمتین انصاری ناصری. یادداشتها محبوبترین جدیدترین مبینا 1403/12/1 عام تموم شدن: ۲۵/۱/۱۴۰۱ داستان هاش عالی بودن نقطه قوتاشو بگم؟ شخصیت پردازی برای شخصیت هایی که فقط دو صفحه قراره باهاشون زندگی کنی و زندگی میکنی و حس میکنی عه اره اگه الان این اتفاق بیفته احمد اینطوری رفتار میکنه سایه اینطوری و اسحاق اینطوری :) واقعا دلم نمیخواست تموم شه وقتی یهو زدم صفحه بعد دیدم داستان دیگه ای نیست گفتم هی! داشتم میخوندما 0 1 شقایق خانجانی دیروز به عنوان اولین کار یه نویسنده فوقالعاده جوان میشه گفت کار تمیزی بود. بعضی از داستاناشو خیلی دوست داشتم و بعضیاشون باعث میشد به فکر فرو برم. به نظرم قدرت نویسنده تو این بود که حتی توی کوتاهترین داستانها هم میتونستم ذرهای از افکار خودمو پیدا کنم و این همذات پنداری باعث شد بیشتر با داستانا خو بگیرم. دو سه تا از داستانا رو درک نکردم ولی این رو ضعف کار نمیدونم، داستانی برای من نبود. در مجموع برای یه مجموعه داستان کوتاه ایرانی خیلی خوب بود و امیدوارم شاهد یه داستان بلند باشم از نویسنده. 0 0