معرفی کتاب مرزهای زناشویی اثر هنری کلود مترجم هادی همامی کتابعمومیروانشناسیدربارهی روانشناسی مرزهای زناشویی هنری کلود و 2 نفر دیگر 2.0 1 نفر | 0 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 1 خواهم خواند 1 ناشر دانژه شابک 9786005070262 تعداد صفحات 336 تاریخ انتشار 1396/4/28 توضیحات کتاب مرزهای زناشویی، مترجم هادی همامی. بریدۀ کتابهای مرتبط به مرزهای زناشویی کیانی 1404/3/18 مرزهای زناشویی هنری کلود 2.0 0 صفحۀ 11 2 3 کیانی 1404/4/16 مرزهای زناشویی هنری کلود 2.0 0 صفحۀ 192 عشق در زندگی زناشویی مستلزم داشتن ایمنی فراوان برای شکوفا شدن صمیمیت است زندگی زناشویی بخش های بسیار آسیب پذیر و شکننده ما را عیان می کند این بخش های آسیب پذیر برای رشد به محیط گرم پر لطافت و امنی نیاز دارند اگر شخص ثالثی این محیط را تهدید کند آن بخش چنان ایمنی ندارد که سر برآورد، پیوند دهد و رشد کند. 0 2 کیانی 1404/4/16 مرزهای زناشویی هنری کلود 2.0 0 صفحۀ 193 0 3 کیانی 1404/4/16 مرزهای زناشویی هنری کلود 2.0 0 صفحۀ 189 0 1 لیستهای مرتبط به مرزهای زناشویی مجید علوی 1402/3/1 مهارت ارتباط اجتماعی 19 کتاب مسیر زندگیم اشتباه بود اجتماع هرچقدر هم کثیف و پلید باشه نمیشه ازش فرار کرد برای موفقیت و خوشبختی مجبوریم رو محیط اجتماعی خودمون تسلط داشته باشیم آدمایی دیدم که بدون هیچ هنر و توانایی دیگه ای فقط با مهارت اجتماعی و نفوذ قوی به جایی رسیده بودن که یه آدم با تجربه و ماهر و شایسته نمیتونه برسه آدم هایی دیدم که با نیت خوب کار های خوب هم میکردن ولی آدم بده داستان بودن آدم هایی هم دیدم که با نیت پلید کار های پلید میکردن ولی محبوب همه بودن چیزی نیست که مثل آهنگری و گاری سازی با پیشرفت جامعه منقضی بشه و از آغاز تا انقراض بشر پایداره ابتدا درکی ازش نداشتم بعدش فکر میکردم یه مهارت ذاتیه ولی با دیدن فیلم و خوندن کتاب شیوه گرگ تلنگری بهم وارد شد که با خودم بگم (اگه بتونم یاد بگیرم چی؟) اینها صرفا کتاب هایی هستن که هنوز مطالعه نکردم و از صحت و ارزش مطالبشون بی اطلاعم 0 4