ماسک ضد پلیس نوجوان ماسک ضد پلیس محمد دهریزی و 4 نفر دیگر 4.7 3 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر به نشر وابسته به آستان قدس رضوی شابک 9789640235188 تعداد صفحات 48 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب ماسک ضد پلیس، ویراستار فهیمه شانه. لیستهای مرتبط به ماسک ضد پلیس یاسر مبینی مقدس 1402/7/1 کتابهایی که با آنها خندیدم 8 کتاب شوخی های توتو و قصه های من و بچه هام یک مجموعه هستند که فقط یک جلد از آنها را برای نمونه در این لیست هستند. 0 5 نگارین مثنوی 1402/2/31 کتاب مناسب نوجوانان 24 کتاب در این لیست کتاب های مناسب برای نوجوانان معرفی میشه. اگر کتابی مد نظرتونه به من بگین تا در این لیست قرار بدم 0 2 یادداشتها محبوبترین جدید ترین یاسر مبینی مقدس 1402/4/6 من کتاب را خیلی دوست دارم .❤ این کتاب بامزه و خنده دار است 🤣😂 محمد دهریزی نویسنده ی ایرانی، داستان های خنده دار نوشته است 🤡 وای ! کرونا های خطرناک 💀 در کتاب ماسک ضد پلیس هستند ! 🤒🤧🤢 کتاب ۱۷ قسمت بامزه دارد: ۱_ مسافر ( مرد و زن چینی به ایران آمدند! ) ۲_ دزد بدشناس 🥷🏻 ۳_ رعایت بهداشت ۴ _ تست مثبت ( یک پسر نوجوان در تست تیم ملی فوتبال نوجوانان پذیرفته شد در روزهای کرونا ! ) ۵_ زنگ تلفن ( کار عجیبی بود 🤯) ۶_ ماسک ضد پلیس ( کار خنده دار مثل بعضی کارتون های چارلی چاپلین است 🤣 ) ۷_ مهمان نترس ( کار دیوانه ها بود 🙄 ) ۸_ او ( کارمند مغرور و بامزه و بی ماسک👨🏻💼 ) ۹_ پرستار ( پرستار بیمار و عطسه و سرفه کن🤮 ) ۱۰ _ نشین نشین ! ( یک صندلی اتوبوس کثیف و کرونایی خطرناک در اتوبوسی بزرگ 🚍 ) ۱۱_ عنکیویی (اسم مرد پرستار ترسو = عنکیویی ( عنکبوت + اسکیمو یی ) 🧑🏻⚕️) ۱۲_ دید و بازدید ( کار 😞🥺 ) ۱۳_ آرایشگاه ( مرد از آریشگاه می ترسد چون فکر می کند کرونا در آنجا است . ) ۱۴_ زرنگ بازی ( کار عجیبی بود 🤭🙄 ) ۱۵_ پول کثیف ( کار خیلی عجیبی بود ) ۱۶_ تعمیرکار ( کار خنده دار مثل بعضی از فیلم های مستربین 🤭 ) ۱۷ _ آسانسور ( کار بامزه 🤠😹 ) محمد دهریزی نویسنده ، بیش تر از ۶ کتاب را نوشته است. 👨🏻🏫 و محمد رضا دوست محمدی تصویرگر ، نقاشی های بامزه و عجیبی در کتاب ماسک ضد پلیس کشیده است🧑🏻🎨 0 3 مریم مهدی زاده 1402/4/6 مجموعه ای از داستانهای کوتاه با محوریت ویروس کرونا مناسب کودکان و نوجوانان تصویرگری کتاب را خیلی دوست داشتم دقیقا گویای داستان ها بود. لذت بردم واقعا، آنقدر که تصاویر جذاب بود متن جذبم نکرد. البته فکر کنم حق داشت. کتاب مناسب ۹ تا ۱۲ ساله هاست هر چند که برای سنین ۷، ۸ ساله هم می شود خواند. 0 3 نگارین مثنوی 1402/3/23 یک کتاب طنز با داستان هایی درمورد دوران کرونا . حکایت های خیلی طنزی داره که مورد توی دوره کرونا انجام می دادند خوندنش رو پیشنهاد میکنم 0 5