معرفی کتاب آرزو اثر هاروکی موراکامی مترجم سمیه نعیمی موید آرزو هاروکی موراکامی و 1 نفر دیگر 4.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر آرنا شابک 9786003569515 تعداد صفحات 112 تاریخ انتشار 1399/8/27 توضیحات کتاب آرزو، مترجم سمیه نعیمی موید. بریدۀ کتابهای مرتبط به آرزو فاطمه اصغرزاده 1403/3/26 آرزو هاروکی موراکامی 4.0 1 صفحۀ 72 شاید تلاش برای کار کردن صادقانه و وظیفه شناسی روی چیزهای کوچک تنها راه عاقل ماندن در دنیایی باشد که در حال فروپاشی است. 1 8 لیستهای مرتبط به آرزو فاطمه اصغرزاده 1404/1/12 کتاب هایی که 403 خوندم 37 کتاب لیست کتابایی که 403 خوندم.. 0 5 آسمان احمدی 1403/12/17 کتابهایی که در سال ۰۳ خواندم 83 کتاب به رسم اسفند سال پیش که لیستی از کتابهایی که کل سال خواندم را منتشر کردم تا در این صفحه به صورت منسجم برای خودم به یادگار بماند . امسال هم لیستی از کتابهایی که در سال ۱۴۰۳ خورشیدی خواندم را منتشر میکنم - خوشحالم که امسال با برنامه ریزی تونستم بیشتر از سال گذشته کتاب بخونم، درباره کتاها صحبت کنم و دوستان کتابخوان پیدا کنم - 1 11 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه اصغرزاده 1403/3/24 چند داستان کوتاه زیبا با محوریت آرزو از هاروکی موراکامی.. یکی از داستان ها با عنوان سامسای عاشق رو بیشتر دوست داشتم که برگرفته از کتاب مسخ کافکا بود.. سامسای موراکامی با احساس عجیبی از خواب بیدار میشه و تنها خاطراتی که داره فقط صدای حشره هاست.. روند کنار اومدن سامسا با موقعیت جدید خیلی جالبه و در کل داستان خوبیه.. اثار موراکامی با اینکه زیر تیغ سانسور قلع و قمع میشن ولی همچنان قطعا ارزش خوندن دارن و پیشنهاد میکنم بخونین..البته پیشنهادم اینه که داستان های کوتاه رو پشت سرهم نخونین و حداقل با یه روز فاصله بخونین هر داستان رو.. 0 9