معرفی کتاب مقام زن اثر مرتضی مطهری مقام زن مرتضی مطهری 4.4 8 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 14 خواهم خواند 2 ناشر دانشگاه امام صادق (ع) شابک 9789649273328 تعداد صفحات 159 تاریخ انتشار 1389/1/1 توضیحات کتاب مقام زن، مرتضی مطهری. لیستهای مرتبط به مقام زن زهرا بذرافشان 1403/6/23 چگونه کتابهای شهید مطهری را مطالعه کنیم؟ 7 کتاب این لیست کتابی است که من با این ترتیب کتابهای شهید مطهری را از ۱۳ تا ۲۲ سالگی مطالعه کرده ام. متأسفانه هنوز موفق به مطالعه بسیاری از کتابهای ناب ایشان نشده ام. با دعای شما به زودی، ان شاء الله. 0 2 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Alone🌚🕯 1404/1/15 با ارفاق کتاب خوبی بود بعضی جاهاش واقعا کلافم می کرد و با حرف های آقای شهید مطهری عزیز زاویه پیدا می کردم و به شدت نظرشونو با کمال احترام رد می کردم اما جاهایی که مربوط به استدلال و منطق و فلسفه میرسید واقعا حرف های متینی میزدن و با لذت می خوندم و در مواقعی منو به فکر می بردن و پاسخگو بسیاری از افکارم بودن و به دانشم اضافه می کردن این کتاب یجور خلاصه هست از آثار و مقاله های شهید مطهری راجب زن و چکیده ماننده حجمش کمه و زیاد زمان از آدم نمیگیره 1 13