معرفی کتاب لژیون؛ ژرفای پوست اثر برندون سندرسون مترجم مهرزاد جعفری

لژیون؛ ژرفای پوست

برندون سندرسون و 1 نفر دیگر
3.7

1397/6/13

کتاب حاضر، داستانی است که در آن بارلیدز و سیماهاش توسط یک شرکت استخدام می شوند تا جسدی که از یک سردخانه محلی دزدیده  شده است را پیدا کنند و این جسد متعلق به مردی است که روی یک سری تحقیقات بیوتکنولوژی کار می کرده است. این تحقیقات خطراتی را ممکن است به دنبال داشته باشند. این مرد در زمینه استفاده از بدن انسان به عنوان یک حافظه ذخیره اطلاعاتی کار می کرده است.

لیست‌های مرتبط به لژیون؛ ژرفای پوست

اولین مواجهه من با سندرسون معروف.
ایده جالب و نویی داره(توهم یه عالمه آدم مختلف درحالی که خودش میدونه اونا توهمن)، پر از دیالوگه، و کشش و روند خوبی داره؛ به قدری که خوندن ۱۰۰ صفحه برام مثل یه چشم بهم زدن بود.
اما خب باید بگم بی نقص هم نبود.
گویا این مجموعه ۳ جلدیه که جلد سومش ترجمه نشده اما من با خوندن ۲ جلد اول، این حسو دارم که انگار از قسمت ۲۰ ام یه سریال ۲۴ قسمتی شروع کردم.
کتاب ها، جفتشون، پر از اشاراتی به گذشته و رابطه های استیون با آدمای مختلفن که ما هیچی ازشون نمی دونیم!
از اون دختره ساندرا که هی بهش اشاره می کنه که ولش کرده رفته و اینم میخواد پیداش کنه، ولی ما هیچ ایده ای راجب شخصیتش و رابطشون نداریم وتو این دو جلد حتی بهش نزدیکم نمیشیم
تا یول که ما اصلا نمیدونیم اینا قبلا چه رابطه ای داشتن و از اون جایی که یول اصلا خطرناک به نظر نمی رسه چرا استیون بهش اعتماد نداره
و حتی اون خانومِ که نمیخوام اسپویل کنم ولی یجاش اینجوریه وقتی از تو سفینه فضایی بیرون اومد و اومد تو سیاره ما. و من اینجوری بودم که: ببخشید؟ الان شوخی کردی؟؟
در کل به نظرم نپرداختن به پیشینه شخصیتا یکی از نقص های بزرگ این دو جلد بود. فضا سازی خاصی نداشت، و حتی شخصیت پردازی خاصی. شاید چون کلا هر دو جلد حجم زیادی نداشتن به خصوص جلد اول.( مثلا به نظرم درگیری استیون با این که میدونه توهماش توهمن و گاهی مجبوره چیزای واقعی رو طور دیگه ای تصور کنه تا توهماش براش منطقی جلوه کنن، پتانسیل خیلی خوبی برای کشمش روانی داشت. ولی ما چیز خیلی زیادی از استیون به عنوان خودِ خودش و نه یکی که ۴۰ تا آدم غیر واقعی می بینه، دستگیرمون نشد)
و بُعد معمایی داستان، شاید خود نویسنده نخواسته روش خیلی مانور بده( هرچند با توجه به این که موضوع هر دو جلد تقریبا حل کردن یه معمای پیچیدست، پس چرا که نه؟) ولی جایی نبود که خیلی شگفت زده بشم. یه روند و ماجراجویی طبیعی داشت. هرچند خود مشکل موجود که یه اتفاقا علمی_تخیلی طور بود خیلی جالب بود. از طرفی پایان هر دو کتابم به شکل مشابهی اتفاق می افته.
استیون پرونده رو حل می کنه و لحظه آخر به طور تصادفی نقطه ابهامی که تمام مدت دنبالش بودیم میوفته دستش. چون خب نمیشه که یه سوالی این وسط بی جواب بمونه!

*اگه جلد سومش حاضر و آماده جلوم بود شاید همین امروز می رفتم سراغش ولی حالا که نیست حس اشتیاق خاصی راجبش ندارم و فکر نمی کنم خیلی خودمو به در و دیوار بزنم که پیدا کنم و بخونمش.

حنا

حنا

1403/11/16

📚کتاب: لژیون (ژرفای پوست) | اثر : برندون سندرسون
• مترجم : مهرزاد جعفری
• نشر : آذرباد
• چاپ اول : 11,000 تومن
📖استیفن لیدز به گفته ی خودش کاملا سالمه، اما توهماتی داره که از نظرش تفاوتی با انسان های واقعی ندارن و اون هارو سیما خطاب میکنه. هرکدوم از توهمات توی کاری تخصص دارن و به استیفن کمک میکنن پرونده هایی که براشون فرستاده میشه رو حل کنن. این بار استیفن مامور شده تا دنبال یه جنازه بگرده، اما خود جنازه مهم نیست، چیزی که جنازه میدونه مهمه.
⚠️نظر شخصی : این جلد یکم از جلد اول قطور تره. که همین یعنی ماجراجویی و هیجان بیشتر . مثل جلد اول تصویر سازی های نویسنده عالیه و با اینکه شخصیت های زیادی وارد داستان میشن، خواننده گیج نمیشه. من داستان این جلد رو بیشتر از جلد اول دوست داشتم، خوندش به دوستداران ژانر جنایی و کارگاهی حتما پیشنهاد میشه.
📕از قشنگى هاى كتاب : زخم ها هیچ وقت خوب نمیشن، توبیاس. واسه همین بهش می‌گن زخم.
🌼🌼🌼
98/04/21