کلر مکینتاش و 1 نفر دیگر
4.3

1399/5/19

من چیزی نمی گم و به نظر می رسه احتیاجی به جواب نداره.
«شما زن ها فکر می کنین می تونین تنهایی دووم بیارین. فکر می کنین به مردها احتیاجی ندارین. ولی وقتی ما مردها تنها می ذاریم تون، کاملا به دردنخورین. همه تون مثل همین. دروغاتون! یا خدا، دروغایی که شما زن ها می گین. یکی پشت اون یکی زبون تون رو تکون می دین، یه حرفی می زنین ومنظورتون حرفه دیگه س.»
احمق بودم که فکر می کردم می تونم از گذشته فرار کنم. هرچقدرم تند فرار کنم، هرچقدر هم دور برم، باز هیچ وقت نمی تونم ازش جلو بیفتم.
«از متن کتاب»

لیست‌های مرتبط به رهایت می کنم

یادداشت ها

این کتاب یک تریلر روانشناسی و درباره خشونت است. خشونت هایی که همه ادم های دنیا، در طول زندگی می بینند یا حتی خودشان انجام میدهند، اما بعضی وقت ها آنقدر هر دو طرف قضیه بیمار هستند که قبول نمیکنند یک جای کار ایراد دارد‌. فرد خشن همیشه در ذهن مریض خود توجیهی برای خشونتش دارد و آن توجیه طبیعتا این است که فرد مقابل من فلان کار را کرد و واکنش من طبیعی بود. دردناکتر از این، کسی ست که مورد خشونت قرار میگیرد و برای این ظلم هر روزه، خودش را مقصر میکند.
درباره فرم داستان: تقریبا ۲۰۰ صفحه اول (در epub با ۶۸۰ صفحه) کمی کند و حتی معمولی و درام جلو میرود؛ روابط جانبی زیادی داریم و کاراکتر های فرعی پررنگ تر هستند. بحدی که قصد داشتم دست از خواندن بکشم چون به نیت کتاب جنایی مطالعه را شروع کرده بودم. گره های داستان پس از نیمه کتاب کم کم گشوده میشوند و پرده ها به مرور از روی جنایت کنار میروند و بعد دردناک و غمبار قضیه آشکار می شود که حقیقتا شوکه کننده ست.
البته ضعف هایی وجود داشت، مثلا زورچپان کردن یک خیانت الکی وسط داستان، یا به سرانجام نرسیدن وضعیت تام که بنظرم اگر بیشتر پخته می شد، مراعات النظیر جالبی با وضعیت کاراکتر اصلی ایجاد میکرد.
بهرصورت، کتاب جالب و دردناکی بود که خشونت خانگی را از بعد جدیدی روایت کرد.