معرفی کتاب پلیس گفت، اشکم را جاری کن اثر امین نور مترجم امین نور کتابعمومیداستان پلیس گفت، اشکم را جاری کن امین نور 2.4 4 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر کتابسرای تندیس شابک 9786001827631 تعداد صفحات 264 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب پلیس گفت، اشکم را جاری کن، مترجم امین نور. یادداشتها محبوبترین جدیدترین ماهان خلیلی 1403/6/5 کتاب خوبی بود، با اینکه بعضی جاها گیج کننده میشد. در کل سلیقه من نبود. 0 5 яσвεят 1403/6/2 واقعا باید تعجب کرد از فیلیپ کی.دیک نویسنده ای که جهان بلید رانر را توصیف کرده چطور کتابی مینویسه که بعد چهارسال منتشر شده و نیم قرن بعدش ما میخونیم اون رو بدون پایان تموم بشه و گنگ باقی بگذاره یک نویسنده را نباید همیشه از یک کتاب اون مقایسه کرد واقعا اگر شاهکار بلیدرانر را از دیک نمیدونستم و نخونده بودم برای تمام عمرم میتونستم بشم کسی که هیتر به فیلیپ ک دیک باشه 0 2 محمد فائزی فرد 1402/5/5 این کتاب کیدیک سوالی اساسی را مطرح میکند. اینکه دور از تمام عناوین اجتماعی و موقعیتهای شغلی، واقعاً که هستیم؟ سوال مهمی است که فیلیپ کیدیک آن را خوب مطرح میکند، اما خوب به آن نمی پردازد. جهان داستان، جهانی است که در آن دانشگاهها را محاصره کردهاند و دانشجوها را، اگر از مخفی گاه و زیرزمین بیرون بیایند، به اردوگاه کار اجباری میفرستند. همهی اینها اما ربطی به اصل ماجرا ندارد. و این اصلاً نکتهی خوبی نیست. در کل این کتاب کیدیک را اندازه باقی کتابهایش دوست نداشتم اما همچنان خواندنی بود. 0 1 محمد صادق جوادزاده 1403/12/16 در توانایی نویسنده شکی نیست. اما پیچیدگی داستان، ترجمه بد و خصوصاً سانسور ضربه جبران ناپذیری به داستان وارد کرده که اون رو برای خوانندهها به یک اثر غیرقابل فهم و بدون نتیجه تبدیل کرده. نسخه اصلی از این نسخه به مراتب بهتره. بدونید هم در این ژانر کتابهای بسیار بهتری وجود داره هم این نویسنده کتابهای بهتری نوشته. پیشنهاد نمیکنم. مقدمه شروع کتاب: فردی بسیار مشهور بعد از یک سانحه متوجه میشه که هیچ کس اون رو به یاد نمیاره. 0 3