معرفی کتاب سه رفیق اثر ماکسیم گورگی مترجم ابراهیم یونسی کتابعمومیداستانروس سه رفیق ماکسیم گورگی و 1 نفر دیگر 4.6 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 0 ناشر انتشارات امیرکبیر شابک 0000000161480 تعداد صفحات 309 تاریخ انتشار 1359/1/2 توضیحات کتاب سه رفیق، نویسنده ماکسیم گورگی. لیستهای مرتبط به سه رفیق سجاد علی پور 2 روز پیش آثار ادبی مرتبط با انقلاب روسیه 19 کتاب 💠انقلاب 1917 روسیه نوعی انقلاب سوسیالیستی بود و الگوی انقلاب های سوسیالیستی هست. 💠برخی از این این آثار به طور مستقیم درباره انقلاب روسیه هستند یا برخی دیگر از آثار فهرست به طور غیر مستقیم به انقلاب روسیه پرداخته. 💠برخی از این رمان ها به شرایط پس از انقلاب روسیه و برخی از آثار به شرایط قبل از انقلاب روسیه می پردازد. 💠برخی از آثار زیر به اصطلاح علمی_تخیلی اند. 💠برخی از آثار زیر همسو و برخی دیگر غیر همسو با انقلاب روسیه هستند. 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین سَمی 1404/4/8 این کتاب یکی از بینظیرترین کتابهایی بود که درباره رفاقت خوندم... رمان بود ولی رابطهی سه تا رفیق و اصل اینکه رفاقت چیه و رفقا برای هم چیکار میکنن و یا تا کجاها هوای همدیگرو دارند و منافعشون تو چیه رو با تمام چالشهاش میگه و من از خوندنش کیف کردم... شخصیت پردازی و فضاسازی خیلی خوب بودند... شخصیت ایلیا که یکی از همون رفیقهاست و میشه گفت شخصیت اصلی داستان رو داره، برام یکی از فراموش نشدنیترین شخصیتها بود... کسی که تو فقر دست و پا میزد و از کودکی تا پایان داستان شاهد زندگی رنجآورش هستیم در حالیکه تلاش میکنه بهترین و حداقل سالمترین فرد باشه... کتاب در مورد فقر، فحشا، جنایت، صلح و عدالته و به نظرم این مسائل به خوبی در شکل یک رمان درآمده بودند. 0 0