معرفی کتاب مدرسه مردگان (طلسم تسخیر 2) اثر جی.ای.وایت مترجم پیمان سامان زاده مدرسه مردگان (طلسم تسخیر 2) جی.ای.وایت و 1 نفر دیگر 4.5 1 نفر | 1 یادداشت جلد 2 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 7 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786222746858 تعداد صفحات 227 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات کتاب مدرسه مردگان (طلسم تسخیر 2)، مترجم پیمان سامان زاده. عمومی لیستهای مرتبط به مدرسه مردگان (طلسم تسخیر 2) Agatha 1403/12/25 تصمیم گرفتم کتابای ۱۴۰۳ رو جمع آوری کنم 47 کتاب هر چند الان دیگه آخر ساله ولی میخوام کتابایی که خوندم و ثبت کنم... از نظر کتابخوانی امسال واقعا بینظیر بود، بعد وقفه آزاردهنده ۱۴۰۲ باز به آغوش گرم کتابام برگشتم:) 0 2 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مرجان 1403/11/10 خب ، این کتاب فوق العاده بود از نظر من اما به نوبه خودش نقص های هم داشت اول اینکه این کتاب ادامه جلد اوله و تا حدودی خیلی بهم مرتبط هستن پس توصیه میکنم جلد اول و حتما بخونید ، دوما اینکه خب فضا و شخصیت های خوب و جذابی داشت و تو میتونستی تمام جزییات و درک کنی ، چهارونیم میدم چون که اونقدر که باید فضای ترسناکی نداشت یعنی میتونست بیشتر باشه درکل خوب و جذاب بود ( من جذب جلدش هم شدم) 0 1