معرفی کتاب نظریه سیاسی اسلام - ۱ اثر محمدتقی مصباح یزدی نظریه سیاسی اسلام - ۱ محمدتقی مصباح یزدی و 1 نفر دیگر 4.7 3 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 9 خواهم خواند 7 ناشر موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) شابک 9789644111006 تعداد صفحات 320 تاریخ انتشار 1391/5/2 توضیحات کتاب نظریه سیاسی اسلام - ۱، گردآورنده کریم سبحانی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محسن ابوطالبی 🇸🇩 1401/8/21 بنظرم هر فرد ایرانی و مسلمان باید این کتاب عالی را بخواند و خودش را به اطلاعات این کتاب ملبس کند. 0 2 عین راء 1404/2/6 کتاب در حال و هوای پاسخ به شبهات پیش می رود. هر چند سعی شده است که مبانی را به زبان ساده بیان کند اما تابع شبهات است مقداری و همین مسئله باعث شده است که بین زبان علمی و زبان عمومی پا در هوا باشد. یعنی من دوست داشتم علمی تر باشد و با توجه به اینکه این بیانات در فضای عمومی مطرح شده است، این علمیت چندان پررنگ و مفصل نیست. البته در عموم فهمی و پذیرش جمعی مطالب کتاب نمی دانم چقدر موفق عمل شده است. پا در هوایی خلاصه مشخص و معین است. اذیت نمی کند و اذیت می کند! شبهات مختلفی در آن مطرح می شود و پاسخ داده می شود و همین مسئله خیلی از گیرهای ذهنی را حل می کند. از این جهت مطالعه آن برای کسانی که شبهات سیاسی دارند، به نظر مطلوب می رسد. البته اگر حال و حوصله مطالعه اش را داشته باشند. یادداشت های زیادی از این کتاب برداشتم که مطالب مفیدی برایم داشت. صراحت آیت الله مصباح خیلی خوب و دوست داشتنی است و این هم از کتاب قابل برداشت است. مناسب سن دانشجو به بالاست. 0 0 saeed tehrani pooya 4 روز پیش اگر شما هم مثل من شبهاتی در ذهنتان با موضوع علوم سیاسی درباره شکلگیری حکومت اسلامی، انقلاب اسلامی؛ ولایت فقیه و خبرگان رهبری، دموکراسی و آزادی در اسلام و از این قبیل چیزها پیش آمده؛ آیت الله مصباح ره در این مجموعه بسیاری از این پرسشها را به صورت عقلی، منطقی و فلسفی پاسخ گفته است. همچنین در قسمت پنجم این کتاب به پرسشهایی در باب آفرینش زن، حقوق مدنی زنان، فلسفه احکام زنان پاسخ داده است. . برشی از متن کتاب: اگر منظور از دموکراسی این باشد که مردم در چهارچوب احکام الهی و قوانین شرعی در سرنوشت خود موثر باشند، چنین تعبیری با دین مخالفت ندارد. در قانون اساسی این معنا به روشنی تایید شده و مقصود امام امت که فرمودند: میزان رای ملت است، بدون تردید همین بوده است؛ نه آنکه هرچه مردم خواستند- حتی اگر مخالفت حکم خدا باشد ارزش و اعتبار دارد. میزان رای مردم است تا زمانی که از قوانین الهی خارج نشود و با مبانی شرع مخالفتی نداشته باشد؛ در غیر این صورت، رای مردم ارزشی ندارد. ... بلکه طبق آیه شریفه «وَمَا كَانَ لِمُؤْمِنٍ وَلَا مُؤْمِنَةٍ إِذَا قَضَى اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْرًا أَنْ يَكُونَ لَهُمُ الْخِيَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ» در احکامی که از سوی خدا و پیغمبر صادر شده است، مومنان هیچ اختیاری در دخا و تصرف ندارند 0 0