روزی در سرزمینی عمومیداستان روزی در سرزمینی عزیز نسین و 1 نفر دیگر 3.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر شرکت انتشارات علمی و فرهنگی شابک 9786004369909 تعداد صفحات 146 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب روزی در سرزمینی، مترجم معصومه نوروزی. لیستهای مرتبط به روزی در سرزمینی زهره عالیپور کتابهای ۱۴۰۲ 16 کتاب سال ۱۴۰۲ سال بیکتابی نبود ولی سال کم کتابی بود. روزهای متوالی زیادی فاصله گرفتم. روزهایی تلاش کردم برگردم. بعضی کتابها را با علاقه شخصی خودم خریدم، بعضیها پروژهای بودند و باید میخواندم تا بتوانم دربارهشان بنویسم. کتابها را به ترتیب علاقه شخصی قرار دادم. البته آن آخر بعضیها را خیلی هم دوست نداشتم. 1 15 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین زهره عالیپور 1402/4/22 این کتاب قصههایی مجزا و کوتاه برای بزرگسالان است. هر کدام شامل مفاهیم ارزشمند اخلاقی و اجتماعی است که در بستری از واقعیت و خیال و طنز روایت میشوند. خواندنش خالی از لطف نیست ولی لطفا در تختخواب و وقتی حواستان کمی پرت است مطالعه نکنید. لطفا برای تمام کردن نیز عجله نکنید چون این کتاب نیاز به تفکر دارد. 0 12