معرفی کتاب آهنگ های شکلاتی اثر اکبر رادی عمومینمایشنامهایران آهنگ های شکلاتی اکبر رادی 2.0 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر قطره شابک 9789643419776 تعداد صفحات 44 تاریخ انتشار 1398/6/6 توضیحات کتاب آهنگ های شکلاتی، نویسنده اکبر رادی. ادبیات ایران سینما لیستهای مرتبط به آهنگ های شکلاتی fatemeh jafarzadeh 2 روز پیش اکبر رادی 21 کتاب اکبر رادی نمایشنامه نویس، داستاننویس معاصر ایرانی بود. او را که یکی از مهمترین نمایشنامهنویسان تاریخ زبان فارسی بهشمار میرود، با عنوان «پدر نمایشنامهنویسی نوین ایران» یاد میکنند. آثار وی دارای روحی منحصر به فرد است و فضا، گویش و فرهنگ شمال ایران را به خوبی بازتاب میدهد. 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین fatemeh jafarzadeh 2 روز پیش نمایشنامهای کوتاه اما خواندنی در قالب گفت و گوی یک جوان و پیرمرد. رادی در این اثر به مشکلات جوانانی که فکر میکنن در خونه جایی ندارن و دست به فرار میزنن میپردازه. سالهای نوجوانی و جوانی و تفکراتی که برای هر شخص مهم و حیاتی هست درصورتی که میشه راحت اونارو به زبان آورد فقط کافیه به قول رادی《 بلد باشی فارسی حرف بزنی》 این نمایشنامهی کوتاه هنوز هم میتونه با کمی بازنویسی دغدغهی نسل جوان امروز رو به صحنه بکشه. 0 0 مهدی لطفآبادی 1401/12/15 شبیه تلهفیلمهایی بود که بچه بودم، شبکهی یک ظهرها وسط سیمای خانواده پخش میکرد... شعاری بود و سعی داشت تو زمان کوتاهی (کل نمایشنامه 40 صفحه است) به تمام مشکلات نسل جوان بپردازه (که خیلی از اون مشکلات، مشکلات خاص اون زمان بودند، مثل فرار جوانان از خانه یا عشقهای اینترنتی که اون موقع بدبینی بهشون خیلی شدید بود و تبلیغ میشد) اما چون وقت کافی نداره (و شاید انگیزه و انرژی کافی) به جای نشان دادن، در قالب گفتگوی یک پیرمرد و جوان تعریف میکنه! یعنی از اولیهترین اصول نمایشنامه هم عدول میکنه! کاش تصمیم میگرفت این کتاب رو چاپ نکنه! 0 0