معرفی کتاب عطر فلفل اثر محمدعلی جعفری

لیست‌های مرتبط به عطر فلفل

فهیمه حدیدی

فهیمه حدیدی

1404/7/17 - 18:50

روزنامه پاکستان: شرح و تفسیر یک سفر دو هفته ای به جمهوری اسلامی پاکستان!مون سون: زندگی مردی که باران بودعطر فلفل

همسایه🥭☕️

8 کتاب

پنجمین کشور پرجمعیت جهان ، همسایه ماست و دروازه تاریخی ما به هند افسانه ای! جدا شده از هندوستان با تاریخی پرفراز و نشیب و دومین کشور مسلمان از لحاظ جمعیت. پاکستان را شاید با شیرچای و سال های اخیر با انبه اش مزه کرده باشیم! اما از آن کشورهایی است که تصاویر محو و مبهمی دارند. برای من اینطور بود دست کم. شاید برای استان های مرزی ما و مردم بلوچستان و سیستان تصویر روشنی از این همسایه شرقی وجود داشته باشد ، اما چند نفر از ایرانی ها گذرشان به بلوچستان_همان بلوچستانِ خودمان_ می افتد؟ چند نفرمان شانس این را داشته ایم که درکی از گستردگی جغرافیای کشورمان داشته باشیم؟! فکر می کنم این بی خبری ویژگی مشترک و‌رایجی باشد. من پاکستان را صرفا از سفرنامه ها می شناسم! کمی هم از تصاویر موکب های مرزی میرجاوه در اینستاگرام ، گوشه ذهنم نشانده ام... به قدر همین هم نشینی با کاغذها، پودر شیرچای آماده از خرید های خانه ما هم هست! خیلی دوست داشتنی تر از قهوه و سازگارتر با مزاق ما ... پ،ن: تعداد کتاب هایی که رنگ و بویی پاکستان داشته باشند همینقدر کم است! یک جلد هم میشناسم که هنوز نخوانده ام‌و بعد از مطالعه اضافه می شود ان شاالله. شما پیشنهاد بهتری ندارید؟🥭