معرفی کتاب آن روی زیبا: مصعب بن عمیر اثر محمود پوروهاب آن روی زیبا: مصعب بن عمیر محمود پوروهاب و 2 نفر دیگر 4.0 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 1 ناشر انتشارات به نشر شابک 9789640230848 تعداد صفحات 64 تاریخ انتشار 1399/6/12 توضیحات کتاب آن روی زیبا: مصعب بن عمیر، تصویرگر وحید خاتمی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین `` ماهلین ؛ ``¹³³ 1404/3/20 به نام خالق تک تک مان . این کتاب.. گویا زبانم از توصیف این کتاب قاصر است از دیدگاه من ، از آن کتاب هاست که میشود در آن غرق شد از آن ها که به تو اجازه میدهند دوباره زندگی کنی ، این بار جایی دیگر و با شرایطی متفاوت.. و این بار ، نویسنده مارا خوب جایی می برد ! پیش معصب بن عمیر ؛ و چه معرکه انسانی ست معصب بن عمیر .. از آن هایی که بسیار به قول خودمانی مان خفن هستند ، اما به اشتباه یا از قصد نام شان در تاریخ گم شده است و حالا یک نویسنده خارق العاده مثل آقای پوروهاب دست مان را میگیرد و مینشاند بغل دستشان .. 0 1 نصراللهی 1401/12/28 #کتاب_خواندم #آن_روی_زیبا بعضی وقت ها مینشینم کتابهای کودک و نوجوان میخوانم.تا طعم کودکی را برایم زنده کند؛ نشاط و سرزندگی را برایم به ارمغان بیاورد. البته میخواهم برای تغییر فیلد کتابخوانی پسرم هم آماده باشم البته اگر خدا عمری داد وهمچنین دستم در مواجهه با نوجوانان اطرافم پر باشد. خلاصه آن روی زیبا را خواندم. خب کتاب قصه است یعنی صد درصد صحیح نیست ولی چهارچوب داستان؛ تاریخ است. این که مصعب از اشراف بوده(همین در ذهنم چراغی روشن کرد که فقط فقرا به پیامبر ایمان نمی اوردند)؛ معلم قرآن مدینه و شهید جنگ سرنوشت ساز احد. چون کوفه خواندم اسامی اصحاب برایم دائم تکرار شده؛ دوست دارم بدانم هر کدام که بودند. 0 0