یک چیز دوست داشتنی یک چیز دوست داشتنی ناتالی ببیت و 4 نفر دیگر 3.8 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر میچکا شابک 9786222521783 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب یک چیز دوست داشتنی، تصویرگر شکوفه هاشم زاده. بریدۀ کتابهای مرتبط به یک چیز دوست داشتنی مریم قاروبی 1403/9/2 یک چیز دوست داشتنی ناتالی ببیت 3.8 1 صفحۀ 36 0 0 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مریم قاروبی 1403/9/2 این کتاب دربارهی ترس از تاریکی و شب در کودکان است. تعداد کتابهایی که نگاهی تکراری به این مقوله دارند زیاد است اما کتابهایی که طرحی متفاوت، زاویه دید نو و پایانی خاص داشته باشند اندکاند.🤌😌 در اکثر داستانها ما با شخصیتی(بچهای) روبرو هستیم که از هیولا یا موجودی ناشناخته(مایلو موجود عجیب داستان)میترسد. اما اینجا ترس از زاویه دید مایلو بررسی شده در واقع شخصیت اصلی این داستان خودش کسی است که باعث ترس دیگران میشود ولی این بار خودش است که میترسد😅 یک نکته مهم داستان استفاده از وسایل بازی برای بیان درونیات است. مایلو اول نمیداند ترسش چیست و چگونه است خمیربازی است که شکل ترس را برایش مجسم میکند.(خلاقیت در حل مسئله) به نظرم مناسب برای بالای هفت سال 0 1