معرفی کتاب گرگ ها گریه نمی کنند اثر محمدرضا یوسفی عمومیداستانایران گرگ ها گریه نمی کنند محمدرضا یوسفی و 1 نفر دیگر 3.5 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 19 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر افق شابک 9789643696580 تعداد صفحات 106 تاریخ انتشار 1397/3/27 توضیحات کتاب گرگ ها گریه نمی کنند، ویراستار مژگان کلهر. رمان ادبیات داستانی کتاب نوجوان ادبیات کودک و نوجوان کتاب کودک لیستهای مرتبط به گرگ ها گریه نمی کنند آراد ارجمندی 1403/5/4 کتاب هایی برای شروع 7 کتاب اوایل که کتاب خواندن رو شروع کردم اول با سری کتاب های نوجوان شروع کردم و انواع ژانر ها را مطالعه کردم از جنایی تا روانشناسی،احساسی و ترسناک که گلچینی از آن ها را که خودم پسندیدم در این لیست قرار می دهم. 0 4 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا دشتی 1402/1/19 مثل اکثر آثار آقای یوسفی ، فضایی تخیلی - واقعی دارد که به شدت هم در خود داستان معقول و پذیرفته است. شاید به نوعی رئالیسم جادویی مثلا! البته چون تخصصی در سبک شناسی ادبی ندارم نمی توانم دقیقا ادعا کنم که همین طور هست یا نه. با توجه به سایر آثار آقای یوسفی که خواندم ، این یکی خیلی جذبم نکرد. آثار قوی تری از ایشان خوانده ام. 0 0