معرفی کتاب گفتارهای معنوی اثر مرتضی مطهری گفتارهای معنوی مرتضی مطهری 4.7 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 2 ناشر صدرا شابک 0000000115101 تعداد صفحات 329 تاریخ انتشار 1374/7/4 نسخههای دیگر نمایش همه نشر صدرا نشر صدرا نشر صدرا نشر صدرا نشر صدرا نشر صدرا نشر صدرا نشر صدرا نشر صدرا نشر صدرا توضیحات کتاب گفتارهای معنوی، نویسنده مرتضی مطهری. یادداشتها محبوبترین جدیدترین مکتوب 1402/2/7 این کتاب در حال حاضر با اسم"آزادی معنوی" توی بازار هست. این نسخه چاپ دههی شصت هست. کتاب مکتوب ۱۳ سخنرانی شهید مطهری درمورد موضوعات مختلف معنوی هستش: آزادی معنوی۱،۲/ توبه۱،۲/ معیار انسانیت چیست؟/ هجرت و جهاد۱،۲،۳/ بزرگی و بزرگواری روح/ ایمان به غیب/ مکتب انسانیت/ عبادت و دعا۱،۲/ نسخهی من مشکلات چاپی داشت و حدود ۳۰ صحفه حذف شده بود، بگذریم. شهید مطهری اول توضیح میدادند که قراره درمورد چی صحبت بشه، اون تیتر رو باز میکردند، معنی میکردند، تفهیم میکردند و بعد شروع به شرح میکردند. استدلالهای واقعا خوبی میاوردند برای صحبتهاشون و متن احساسی نبود و نیتش هم احساساتی کردن من مخاطب نبود. مثلا آیهای از قرآن میگفتند و طبق همون توضیح مفصل میدادند یا از نهجالبلاغه استفاده میکردند. مثلا برای فصل بزرگی و بزرگواری روح ابتدا تعریف کردند که بزرگ کیه و به چه کسی میگیم بزرگ و آیا هر انسان بزرگی، بزرگوار هست؟ مثالهای قابل فهم میزدند که خود مطلب برای من جا بیوفته. مثلا میگفتند چنگیزخان مغول انسان بزرگی بود ولی بزرگوار نه. در عوض امام حسین(ع) هم بزرگ بودند و هم بزرگوار و حالا چرا و استدلالها... کتاب، کتاب سبکی بود یعنی خوندش آدم رو اذیت نمیکرد، راحت خونده میشد. اما با این حال نمیشه توی مثلا ۲ یا سه روز تمومش کرد. چون مطالب واقعا عمیق هستند و با اینکه کوتاه بودند نیاز به تامل داشتند اینکه آدم هضم بکنه چیزی که خونده و برای همین نیازمند زمان هست. و این قضیه رو من همون فصل اول متوجه شدم. و با اینکه یک فصل مثلا ۳۰ صفحه بودند، انقدر سخنور باسواد بود و مطالب جذاب که واقعا میشد همون ۳۰ صفحه رو ادامه بدند و یک کتاب جداگانهش کنند. من خودم واقعا استفاده کردم و خوشحالم که تونستم بخونمش. در نهایت هم من سرفصلها رو نوشتم اگر فکر می کنید دوست دارید درموردشون بدونید این کتاب واقعا خوبه. اگر خواستید حتما نسخهی جدیدش رو تهیه کنید چون این نسخه به جز حذف اون ۳۰ صفحه نزدیک ۲۰ صفحه هم دوباره تکرار شده بود. همین. 0 8