نوه آمریکایی نوه آمریکایی انعام کجه جی و 2 نفر دیگر 3.9 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 5 خواهم خواند 2 ناشر کتابستان معرفت شابک 9786008460473 تعداد صفحات 208 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب نوه آمریکایی، ویراستار الهام بیگلری. لیستهای مرتبط به نوه آمریکایی سیدمحمدصالح عامری کتاب های سال 1402 64 کتاب سالی عجیب، شلوغ، فشرده و پر از داستان های متنوع. اما با همراهی لیست ضمیمه شده. بعضا حال خوب کن، بعضا آشفته ساز؛ در جاده، در خیابان، در خانه؛ در ترافیک، در انتظار جلسه، معطل پیش از قرارها؛ در ماشین، در قطار، در مترو، در هواپیما؛ در این مرزهای جغرافیایی، فراتر از آن؛ در فراغ بال، در اضطراب، در آرامش؛ در کنار قطعاتی از بهشت، در دنیای پر از دود و آلودگی؛ فشردگی زمانی ام باعث شده این لیست مفصل تر نشه. از طرفی دیگه این کتب باعث شدند، شبها و روزها ساعاتی رو جدا از دغدغه های روزمره، کمی بیشتر در خودم و کتب غور کنم و اکتشاف کنم. ما حصلش به لطف خدا عمیق تر شدن در موضوعات مختلف و البته تشنگی بیشتر در خواندن، دانستن، گفتگو کردن، چالش و تفکر. اما به علاوه باعث شدن بفهمم که چقدر نمی دانم و چقدر باید بیشتر جستجو کنم، تحقیق کنم، فکر کنم و گفتگو کنم. تا باشد فهمیدن این خالی بودن ها. 0 6 یادداشتها محبوبترین جدید ترین فاطمه رهبری 1403/4/22 چقدر مهاجرت درد دارد حتی اگر از جهنمی به اسم عراق به بهشتی به اسم آمریکا رفته باشی...مهاجرت ریشه هایت را فاسد می کند اما خشک نمی کند آخر دست خوب خوب که بشود می شوی سگ دو خانه و امان از وقتی که صاحب خانه ها به جان هم بیفتند و توسط نگهبان هر دو خانه باشی...موقعیت بغرنجی است . می شود بدون نگاه کردن به خاک زیر پایت ، سرخوشانه قهقهه بزنی و ادای آدمهای آمریکایی در بیاوری ولی با چشم و آبروی مشکی ات چه می کنی؟گیرم لنز و رنگ مو را به کمک بطلبی دست آخر خاطرات کودکی امانت را می برد. عزیزی داشتم که مهاجرت کرد به بهترین کشورهای اروپا .اینجا دکتر عمومی تازه فارغ التحصیل بود شد خانم دکتر متخصصی که هم مطب دارد و هم خانه و ماشین شخصی ولی سی دی های کلاه قرمزی و شب های برره و ... که سالهای اولی بی تابی هر ۶ماه یکبار می آمد تهران و خروار خروار می خرید و می برد در جای جای خانه دهن کجی می کنند و جای خالی همسر عاشقی که تمام شیفتهای شب را به عشق او و برای دور کردن سختی شب بیداری بجایش رفت ، امروز دو تا سگ بزرگ پرکرده اند که نه مونس های خوبی هستند نه فرزند هستند نه پدر و مادر و خواهر و دیگر اقوام ...گواهی این حرفم ، کیسه قرص های رنگارنگ آرامش بخش است که آرامش را نمی بخشد و با خواستی عجیب ، بار خاطرات را کم نمی کند. عزیز من حتی سگ دو خانه نیست خموده ریشه گم کرده ایست که مال هیچ کجا است. کاش برای همه ی این عزیزانمان دعا کنیم😭😭 کاش یک روز زینه ها تکلیفشان را با دلشان و ریشه هایشان روشن کنند اگر بتوانند. کاش آدم ها یادش نرود که ریشه را نمی از خاک کند و در جای دیگری دواند .ریشه هوا خورده فاسد می شود و دیگر گیاه یک زندگی نصف و نیمه خواهد داشت فقط محض نام زنده بودن. 0 0