آسمان همیشه آبی نیست آسمان همیشه آبی نیست پیترهمیلتن رنلدز و 1 نفر دیگر 4.5 12 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 23 خواهم خواند 8 خرید از کتابفروشیها ناشر شرکت انتشارات علمی و فرهنگی شابک 9786004361439 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1399/8/17 توضیحات کتاب آسمان همیشه آبی نیست، نویسنده پیترهمیلتن رنلدز. ادبیات داستانی هنری ادبیات کانادا کتاب مصور کتاب کودک رنگ آمیزی دهه 2010 میلادی ادبیات کودک و نوجوان بریدۀ کتابهای مرتبط به آسمان همیشه آبی نیست بی تا سادات آسمان همیشه آبی نیست پیترهمیلتن رنلدز 4.5 5 صفحۀ 32 0 1 یادداشتها محبوبترین جدید ترین آوا سادات 1403/6/25 عالی بود آنقدر کتاب زیبایی بود که چند بار خواندم 0 0 فاطمه کریمی 1402/2/26 آقای پیتر اچ. رینولدز هم واقعا در نگارش کتابهاشون یک هنرمند هستند. 0 0 مطهره سزاوار 1403/3/9 این کتاب در باره ی دختری عاشق نقاشی و هنر( مثل خودم) است اما دنبال هنری تازه است به نظرتان آن هنر چیست ؟ 0 1 عبدالله گیوه چی 1402/6/11 هنرمند بودن به نگاه متفاوت به دنیاست. نویسنده بسیار ظریف به خلق ایدهها در رویا اشاره کرده است. 0 4 زینب سادات رضازاده 5 روز پیش از هر کسی بپرسیم آسمان چه رنگی است فورا میگوید آبی. اما آیا واقعا آبی است، موقع طلوع خورشید ، موقعی که ابرها همه آسمان را فرا گرفته اند و یا موقع غروب خورشید. گاهی بیرون میروم و به آسمان دقت میکنم و میگویم عجب نقاش زبردستی ، چقدر ماهرانه آن را کشیده است. جالب هست که هیچ غروبی شبیه غروب روز دیگری نیست. میشود کتاب را خواند و بعد بچهها را بیرون ببریم این بار با دقت به آسمان نگاه کنند تا رنگ های دیگر را هم ببینند. 0 6