معرفی کتاب زندگی پزشکی من اثر آندره سوبیران مترجم ذبیح الله منصوری زندگی پزشکی من آندره سوبیران و 1 نفر دیگر 3.7 10 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 3 ناشر گلریز شابک 9645527139 تعداد صفحات 288 تاریخ انتشار 1385/11/25 توضیحات کتاب زندگی پزشکی من، نویسنده آندره سوبیران. یادداشتها محبوبترین جدیدترین مهدیه کوچک زاده 1404/4/14 کتاب جالب و ارزشمندی بود ! به نظر من همون طور که توی خود کتاب هم اشاره شده این واقعا ارزشمنده که پزشک ها تجربیات خودشون رو بنویسن تا همه بتونن استفاده کنن. مطالب کتاب مثل اینه که نویسنده (پزشک) داره خاطراتش رو تعریف میکنه و واقعا هم سرگذشت و خاطراتشه که ما داریم میخونیم؛ از دوران دانشجویی تا وقتی که یه پزشک ماهر شده. جوری نیست که خواننده بگه من که چیزی از پزشکی نمیدونم پس این کتاب رو قرار نیست بفهمم؛ ترجمه ساده و روون و قابل فهمه و پاورقی های نسبتا کاملی هم داره. 0 0 حمیدرضا جعفریانی 1401/9/23 باید دانشجوی پزشکی باشی که با تمام وجود این کتاب را حس کنی، واقعا کتاب جالبی است و جالبتر از آن اینکه کتاب در قرن ۱۹میلادی نوشته شده و علم پزشکی آن موقع یکجورهایی مثل پزشکی سنتی الان ما بوده است و پزشکان در مورد خیلی از گوشه های پزشکی علم زیادی نداشته اند و دست و پنجه نرم کردن با اتفاقات و بیماری ها آن هم با آن امکانات و دارو ها هیجان عجیبی به کتاب داده است. 0 4 ساجده جعفری 1403/10/14 خیلی خوب نوشته شده . سیر پیدایش و گسترش دانش استنت گذاری در رگ را توصیح می دهد 0 8