معرفی کتاب حال عالی: تحولی نوین در درمان افسردگی و اضطراب اثر دیویددی. برنز مترجم مهدی قراچه داغی کتابعمومیروانشناسی حال عالی: تحولی نوین در درمان افسردگی و اضطراب دیویددی. برنز و 3 نفر دیگر 3.2 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر ذهن آویز شابک 9786001184802 تعداد صفحات 616 تاریخ انتشار 1400/4/20 توضیحات کتاب حال عالی: تحولی نوین در درمان افسردگی و اضطراب، ویراستار مهسا درویش. یادداشتها محبوبترین جدیدترین ︵‿ زِینَبــ✿ ‿︵ 1403/2/19 نسبت به بقیه کتاب های روانشناسی که خوندم، این کتاب کمتر توضیح واضحات داده و مطالب تکراری رو راحت میشه کنار گذاشت و سراغ اصل مطلب رفت اگه به صورت جلسات مشاوره ای در نظر بگیرین و تمام مراحل رو انجام بدین ، جدول هارو تکمیل کنین، نمره بدین ، ارزیابی کنین و.. میتونین نتیجه بگیرین ؛ این طور نیست که اوقات فراغت برید سراغش و فقط یسری مطلب و توصیه روانشناسی بخونین . این کتاب باعث میشه به شخصیت و حالات روحیمون با دید بهتر و امیدوارانه تر نگاه کنیم و ضعف هامون رو با میل و علاقه بپذیریم و بعد به فکر بهبود اونها باشیم . به بیان بهتر،سعی داره افکار منفی ما درباره خودمون رو کاهش بده و با نقاط مثبتمون بیشتر آشنا کنه. اساس کتاب ، تغییر های ۱۰۰ درصدی و جهشی نیست؛ روند آرام و تدریجی داره. بعضی از راهکارها رو استفاده کردم ،اما بعضی هاش به نظرم خیلی غیرمنطقی و یا کسل کننده بود. 0 3 زهرا میکائیلی 1403/2/16 خب من کتاب را نصفه رها کردم و ۲ستاره را هم با همان دادم. نتوانست جذبم کند. راههایی که گفته بود به نظرم چندان کاربردی و راهگشا نبودند. 0 1