معرفی کتاب کوشا چهارچرخ اثر جان سینا مترجم سمیه حیدری کوشا چهارچرخ جان سینا و 2 نفر دیگر 3.5 7 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 0 ناشر مهرسا شابک 9786227437430 تعداد صفحات 42 تاریخ انتشار 1400/3/17 توضیحات کتاب کوشا چهارچرخ، نویسنده جان سینا. یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا توکلی 1402/9/19 کوشا چهارچرخ کوچک ترین برادر است و چهار برادر بزرگ او را مسخره میکنند. اما کوشا در مسابقهای شرکت میکند و به آنها ثابت میکند با تلاش و کوشش میتوان به هر هدفی رسید. نکته اینست که در داستان مدام بر خلاقیت کوشا تاکید می شود اما خلاقیت خاصی از او نمیبینیم بلکه پشتکار و تلاش و کوشش او برجسته است. به نظرم برای بالای ۴ سال مناسب است. 0 4 صابر کرباسچی 1404/4/5 جزو کتابهای محبوب پسرم که به خاطر کثرت خواندن توسط ما و به درخواست او تقریباً حفظ شده بود. داستان جذابی دارد و تصویرگری هم خوبه و البته عجیبتر اینکه نویسنده کتاب جان سنا است. 0 0 واردی 1404/5/11 خیلی خیلی خوب است بچه ها بخرند کتاب براشون خوبه با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 2