معرفی کتاب حدیث عنوان بصری اثر سیدمحمدحسین حسینی طهرانی مترجم سیدمحمدحسین حسینی طهرانی حدیث عنوان بصری سیدمحمدحسین حسینی طهرانی 5.0 11 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 19 خواهم خواند 6 ناشر مکتب وحی شابک 9786006112251 تعداد صفحات 64 تاریخ انتشار 1399/3/10 توضیحات کتاب حدیث عنوان بصری، مترجم سیدمحمدحسین حسینی طهرانی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمد خزائی 1401/3/22 این حدیث از آن عجایبی است که باید تکرارش کرد و در هربار تکرار بر آن تامل کرد، هربار عمیق تر و باور داشت که هیچ گاه دست خالی ردمان نمیکند. + درباره کتاب هم گفته بودم پیش از این؛ ٬کتاب راز دیدار علم، دریچه ای به حدیث عنوان بصری، نوشتهی سید علی اصغر علوی است که نشر سدید اونو چاپ کرده و متاسفانه توی گودریدز ثبت نشده! _عدم ثبت کتابای سدید توی گودریدز هم جای سواله واقعا؟!_٬" 0 8 محمدرضا خراسانی زاده 1401/3/22 امام صادق به عنوان بصری سفارش ها و توصیه هایی کردند که در قالب این حدیث به ما رسیده است یکجور دستورالعمل زندگی! هر چند وقت یکبار خوندنش واجبه واقعا 0 3 نگار دین پژوه 1403/8/28 حدیث از امام صادق 0 0 حمید درویشی شاهکلائی 1403/2/17 خیلی عالی خوبست هر چند روز یکبار دوباره بخوانیم 0 1 مهدیه آزموده 1402/3/15 خیلی جذابه 0 2