دایره کوچک کار گروهی: داستانی درباره ی همکاری و رهبری دایره کوچک کار گروهی: داستانی درباره ی همکاری و رهبری دایان آلبر و 1 نفر دیگر 4.0 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر آب شابک 9786227682014 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب دایره کوچک کار گروهی: داستانی درباره ی همکاری و رهبری، نویسنده دایان آلبر. یادداشت ها محبوبترین جدید ترین م.مهدوی 1403/7/4 نه خیلی خوب و نه بد فکر میکنم اگر در قالب داستان بود بهتر پیام کتاب منتقل می شد کتاب خیلی ساده و مدل کتاب های اجتماعی ماهیت و چگونگی کار گروهی رو با گزاره های ساده توضیح داده بود. شاید با همراهی معلم یا مربی در کلاس خوندنش جالب بشه اما به تنهایی..... درباره بقیه کتاب های این مجموعه متمایل شدم که بخونم 0 13 زاهده صالحان 1402/8/1 کتابی درباره آموزش مهارت کار گروهی، همکاری و رهبری که با زبانی ساده به توضیح و تشریح کارگروهی، عضویت در گروه و وظایف اعضای گروه پرداخته است. این کتاب از آن دست کتابهاست که باید توسط معلم، مربی و ... به صورت گروهی و با مشارکت دادن کودک خوانده شود تا برای کودک جذاب باشد. استفاده از ایموجی در تصویرگری کتاب به عنوان یکی از نماد های فرهنگی بین المللی و آشنا برای همه حتی کودکان بر جذابیت آن افزوده است. 0 5