پرندگان: مجموعه کمدی های آریستوفانیس عمومینمایشنامه پرندگان: مجموعه کمدی های آریستوفانیس آریستوفان و 1 نفر دیگر 4.2 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 5 ناشر قطره شابک 9789643419400 تعداد صفحات 112 تاریخ انتشار 1396/8/30 توضیحات کتاب پرندگان: مجموعه کمدی های آریستوفانیس، نویسنده آریستوفان. سینما ادبیات نمایشی ادبیات یونان نمایشنامه کمدی قرن 5 میلادی نمایشنامه درام ادبیات کلاسیک لیستهای مرتبط به پرندگان: مجموعه کمدی های آریستوفانیس fatemeh jafarzadeh 1403/2/10 کمدیهای آریستوفانیس 7 کتاب آریستوفان کمدی نویس دوران یونان باستان بود و در بین تراژدی نویس ها از طرفداران کمتری برخوردار بود اما امروزه آثار کمدی او شناخته شده و حائز اهمیت است. 0 3 🎭 🎬 محمد رضا خطیب 🎭📚 1401/4/15 بهترین نمایشنامه های کمدی 19 کتاب در این مجموعه بهترین نمایشنامه های کمدی رو از نظر خودم لیست میکنم ، امیدوارم دوست داشته باشید و بخونید. 0 40 🎭 🎬 محمد رضا خطیب 🎭📚 1401/3/3 بهترین نمایشنامه های کلاسیک 52 کتاب این مجموعه شامل بهترین نمایشنامه های کلاسیکه که خوندنش برای هر هنرمند و عاشق تئاتر و ادبیات لازمه. 11 55 یادداشتها محبوبترین جدید ترین محمدماهان بوذری 1403/7/2 نمایشنامهٔ پرندگان، آرمانشهرِ مدنظرِ آریستوفان رو در قالبی نمادین و هنرمندانه و البته پوشیده بیان میکنه. خواندنی و جالب. 0 8 fatemeh jafarzadeh 1403/9/20 در این نمایشنامه آریستوفان از دو شخصی میگه که از آتن خسته شده و به دنبال آرمانشهر خود میگردن شهری که در اون پرندگان پرستیده شده و انسانها بال دارند. گویی با این ایده آریستوفان مدینه فاضلهی افلاطون رو به سخره گرفته و ثابت میکنه که اگر اون مدینه فاضله وجود داشته باشد هم با سیاست و قدرت ادغام شده و دیگه مقدس نیست. کمدی آریستوفان فوق العاده است بعد از گذشت این همه قرن همچنان هم خندهدار هست. اطلاعاتی که این نمایشنامه داره نشون دهندهی مطالعهی زیاد آریستوفان هست: بیش از ۲۸ نوع پرنده در یک صحنه معرفی میشه. نمایشنامه کمدی هست اما به مسائل خیلی مهمی مثل اخلاق، قانون، سیاست، خدایان و ادیان و ابعاد مختلف یک انسان میپردازه. 0 16