دنیای ما: خواهر کوچک من نوجوانغیرداستانیدایرهالمعارف دنیای ما: خواهر کوچک من آسترید دبورد و 3 نفر دیگر 3.9 9 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 11 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786004628440 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1400/2/6 توضیحات کتاب دنیای ما: خواهر کوچک من، تصویرگر پولین مارتن. لیستهای مرتبط به دنیای ما: خواهر کوچک من مریم علویان خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۴)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در سال ۱۴۰۳ خواندهام👌 0 4 میم صالحی فر فرزند جدید 9 کتاب وقتی قرار هست فرزند جدیدی به خانواده اضافه بشه، خوبه از قبل و یا حتی در ماه ها اولیهی ورود نوزاد جدید، برای فرزند یا فرزندان قبلی امادگی ایجاد کنیم. این کتاب ها رو برای این موضوع پیشنهاد میدم. (به روز میشود) 1 49 حانیه وحیدزاده کتاب های کودک با موضوع خواهر، برادری 5 کتاب عشق خواهر، برادرانه دوستی فرزند جدید 0 1 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مریم علویان 1403/5/14 عاشق صفحهای شدم که پسرک از ترس شبانه میگفت و تصویر گویای این حقیقت بود که او ترسیده، نه خواهرکش! فکر میکنم بسیار بهتر بود اگر یا این ماجرا مطرح میشد که لازم نیست ورود فرزند جدید، ماههای اول بارداری و خیلی زود به بچهی اول گفته شود و یا به آسیب زود خبر دادن کمی بیشتر از اشاره به سکوت فرزند اول برای مدتی پرداخته میشد. 0 0 طیبه اژه ای 1403/4/26 مناسب برای ورود بچهی جدید. مختصر مفید و واقعبینانه 0 8 میم صالحی فر 1402/4/21 یه کتاب خوب برای پسرهایی که می خواهند صاحب خواهر کوچک شوند. کتابی که از دید پسر کوچک به انفاقات نگاه می کند و از احساساتش می گوید از بین کتاب های این حوزه، کتاب خوبی بود واقعا https://taaghche.com/book/91724 0 0