لیست کتاب فرزند جدید میم صالحی فر 1402/2/17 فرزند جدید وقتی قرار هست فرزند جدیدی به خانواده اضافه بشه، خوبه از قبل و یا حتی در ماه ها اولیهی ورود نوزاد جدید، برای فرزند یا فرزندان قبلی امادگی ایجاد کنیم. این کتاب ها رو برای این موضوع پیشنهاد میدم. (به روز میشود) 103 1 49 1 اولین باری که دیدمت کانگروی آبی اما چیچسترکلارک 4.0 0 2 آدم کوچولوی جدید لورن چایلد 0.0 3 راهنمایی برای خواهرها پائولا متکاف 4.0 1 4 برادر نمی خواهم! آنت لنگن 0.0 5 نوزاد جدید در راه است: راهنمایی، برای خواهر و برادر بزرگ تر امیلی منندزآپونت 5.0 1 6 دنیای ما: خواهر کوچک من آسترید دبورد 3.9 3 7 درخت دختر لوری نیکلز 4.1 8 8 قاقا و ددر، خوشگل خواهر مریم یکتافر 0.0 9 قاتی ناسور ریچل برایت 2.5 0