معرفی کتاب حماسه بلاردسون: سایه خدایان اثر جان برگوین مترجم اطلسی خرامانی حماسه بلاردسون: سایه خدایان جان برگوین و 2 نفر دیگر 4.8 4 نفر | 1 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 8 خواهم خواند 18 ناشر آذرباد شابک 9786227314373 تعداد صفحات 634 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب حماسه بلاردسون: سایه خدایان، ویراستار مریم چراغپور. لیستهای مرتبط به حماسه بلاردسون: سایه خدایان پروانه؛ 1403/9/5 گزیده کتابای بهار 1403 10 کتاب این لیست و باید قبل از لیست گزیده کتابای تابستون میذاشتم ولی خب دیگه عیب نداره بریم برای کتابایی که مسلما ارزش خوندن دارن و از مجموعه ها فقط جلد اول قرار میگیره ولی منظور کل مجموعه ست 0 10 یادداشتها محبوبترین جدیدترین عرفان رحیم پور 1402/6/18 کتاب هفدهم سال1402 خب همین اول بگم از اون کتابای پیشنهادیم هستش کتابی هستش که طرح جلدش داستانش ترجمه عالی بودن از اون داستان های جذابی بود که خستم نمیکرد هی دلم میخواست ادامه بدم و ببینم آخرش چی میشه داستان سه شخصیت دوس داشتنی داره که هر کدوم داستان خودشونو دارن یه موردی که خیلی تو این داستان دوست داشتم این بود که نویسنده بین زن و مرد تفاوتی نگذاشته بود مثلاً اینطوری نبود که مرد قوی باشه زن ضعیف اینکه نویسنده تفاوت جنسیتی قائل نشده بود خوب بود طرح جلدش و خیلی دوست داشتم خدایی طرح جلدهای نشر آذرباد خیلی خوشگلن و ترجمه های اطلسی خرامانی عالی هستن به نظرم از دستش ندین این کتابو 3 15