معرفی کتاب مدرسه ی مردودی ها اثر زهرا فردشاد کودک۹ تا ۱۲ سال مدرسه ی مردودی ها زهرا فردشاد و 2 نفر دیگر 5.0 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر پیدایش شابک 9786002965547 تعداد صفحات 156 تاریخ انتشار 1397/12/22 توضیحات کتاب مدرسه ی مردودی ها، تصویرگر پریا لرستانی. داستان فانتزی ادبیات داستانی کتاب کودک یادداشتها محبوبترین جدیدترین مشکات عبادیان 1402/9/13 طعم شیرین و دلچسب کتاب هنوز زیر زبونمه با اینکه بچگیام خوندمش ولی ماجراجویی های این مردودی ها و نجات سیاره ی زمین از دست فضایی هاش هیچ وقت یادم نمیره ماجرای کمربند زمین و لاغر شدنش واسم خیلی جالب بود خوش به حال بچه ها... با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 5 مجتبی قره باغی 1402/3/30 برای بچه هام در حال خوندن این کتاب هستم. به شدت با شخصیت ها ارتباط برقرار کردن. اسمهارو حفظ شدن. حتی الان که دارم یادداشت میذارم دخترم بلند میگه بابا داره دربازکن رو میریزه 😂 این کتاب در خصوص بچه هایی هست که به ظاهر از شدت شیطنت به شرارت رسیدن اما وقتی از نگاه کودک بهش پرداخته بشه اونها یه مشت بچه مظلومن که بزرگترها رو درک نمیکنن که چرا و چطور اونها بچه ها و شیطنتهاشون رو درک نمیکنن. 0 15