معرفی کتاب دو امتحان! آموزش احکام با داستان طنز: وحشت در خوابگاه اثر محمد علوی نهاد دو امتحان! آموزش احکام با داستان طنز: وحشت در خوابگاه محمد علوی نهاد 4.8 2 نفر | 2 یادداشت جلد 5 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 0 ناشر دلیل ما شابک 9786004423038 تعداد صفحات 164 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب دو امتحان! آموزش احکام با داستان طنز: وحشت در خوابگاه، نویسنده محمد علوی نهاد. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمد فروزش 1403/4/15 بسم الله الرحمن الرحیم این کتاب خوب است و برای احکام موسیقی و احکام و احکام برد و باخت است. کتاب وحشت در خوابگاه به درد سن ۸ تا ۱۴ سال میخورد. همراه با طنز بودن و شخصیتهای باحال و خوب و عالی برای خودتان خاطرات شیرین درست میکنید. خدانگهدار. 0 3 راضیه بابایی 1403/3/5 در مجموع این پنج کتاب به خاطر نگاه تازه به موضوع احکام شرعی و رسالهی عملیه، توجه به جذابیت و بخش سرگرمی کنندگی آموزش ،برای مدارس متوسط دوم و آموزش احکام بسیار مناسب است. همچنین خانوادههایی که دغدغه آموزش این احکام را به نوجوان خود دارند نیز می توانند از این کتاب که حالت خودآموز هم دارد ،استفاده کنند .ولی باز هم لزوم حضور یک مربی برای رفع ابهامات نوجوان احساس می شود. 0 4