معرفی کتاب زرتشت اثر ثریا جبارزاده زرتشت ثریا جبارزاده و 1 نفر دیگر 4.2 3 نفر | 2 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 1 ناشر سمیر شابک 9789648940992 تعداد صفحات 532 تاریخ انتشار 1399/3/12 توضیحات کتاب زرتشت، پدیدآور امیر عشیری. بریدۀ کتابهای مرتبط به زرتشت 🎭 🎬 محمد رضا خطیب 🎭📚 1403/1/19 زرتشت جلد 1 ثریا جبارزاده 4.2 2 صفحۀ 220 - خدایان گاهی بنده ی خود را آزمایش می کنند. کسی شایسته ی پاداش است که شکیبایی بیشتری داشته باشد. - آه مادر ، از وقتی که به دنیا آمده ام دارم شکیبایی می کنم . پس این آزمایش ایزدان کی به پایان می رسد؟ 0 8 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مجیدم 1402/10/3 این کتاب به صورت داستانی است و کودکی مادر زرتشت، شرایط زندگی او و جو شهری که در آن زندگی میکند را بازگو میکند تا به دوران جوانی زرتشت میرسد. نویسنده به زیبایی تمام فضای داستان را به تصویر میکشد به گونه ای که شما میتوانید به راحتی آن شرایط و فضا را در ذهن خود تجسم کنید. نوع نوشتاری این کتاب بسیار روان است و به گونه ای زیبا به صورت داستانی نوشته شده که شما اصلا از خواندن آن خسته نمیشوید. 0 1 🎭 🎬 محمد رضا خطیب 🎭📚 1403/1/21 خب اولین کتاب سال هم باز با ثریا جبارزاده شروع شد. کتاب دلشاد خاتون واقعا کتاب خوبی بود که مفصل درباره ش نوشتم اما این کتاب کمی افت کرده. فعلا جلد اول رو خوندم و باید دو جلد رو کامل بخونم و بعد نظر نهایی رو بنویسم. داستان تولد زرتشت خیلی طول کشید. زرتشت از صفحه ۳۵۰ به بعد متولد میشه که میشد این بازه کوتاه تر باشه. امیدوارم جلد دوم بهتر بشه. 0 7