معرفی کتاب شعر معاصر عرب اثر محمدرضا شفیعی کدکنی کتابعمومیادبیاتدربارهی زبان و ادبیات شعر معاصر عرب محمدرضا شفیعی کدکنی 4.6 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 8 خواهم خواند 7 خرید از کتابفروشیها ناشر سخن شابک 9789643720049 تعداد صفحات 356 تاریخ انتشار 1393/9/26 نسخههای دیگر نشر توس توضیحات کتاب شعر معاصر عرب، نویسنده محمدرضا شفیعی کدکنی. ادبیات ایران ادبیات عرب دهه 2000 میلادی نقد ادبی بریدۀ کتابهای مرتبط به شعر معاصر عرب محمدرضا شمس اشکذری 1402/7/15 شعر معاصر عرب محمدرضا شفیعی کدکنی 4.6 1 صفحۀ 188 اگرچه او هنوز به میهن خویش بازنگشته و در خیابانها ظاهر نشده است ولی شعرهای او در بغداد زندگی میکنند و با نظام فاشیستی و پلیسی در مبارزهاند. [ناظم حکمت درباره عبدالوهاب البیاتی] 0 2 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدرضا شمس اشکذری 1402/7/15 طرح اصلی کتاب، یادداشتهایی است درباره شعر معاصر عرب که استاد شفیعی کدکنی در ۱۹۷۷ و در دانشگاه پرینستون نوشتهاند. در چاپ جدید (۱۳۸۰)، پس از یادداشت مربوط به هر شاعر، چند شعر از آن شاعر نیز ترجمه شده است و البته متن عربی شعر هم در انتها ضمیمه شده است. بعضی ترجمهها موزون هستند و برخی آزاد. علاوه بر اینها، نوشتاری در مورد همانندیهای شعر نو فارسی و عربی و نیز یک طرح پژوهشی در مورد سیر تحول نام کتابها نیز افزوده شده است. سه مقاله ارزشمند نیز ترجمه شدهاند: - دگرگونیهای شعر معاصر عرب از دکتر مصطفی بدوی - ویژگیهای شعر امروز عرب از نزار قبانی - ما را از شر این شعرها نجات دهید از محمود درویش • در این کتاب به گزیدهی گزیده شعرای معاصر عرب پرداخته شده است: ۱- نزار قبانی ۲- نازک الملائکه ۳- خلیل الحاوی ۴- بدر شاکر السیاب ۵- عبدالوهاب البیاتی ۶- أدونیس ۷- محمد الفیتوری ۸- صلاح عبدالصبور ۹- محمود درویش • به طور کلی، کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر مناسب است. مخاطب عام هم به نظرم نباید از نامهایی مثل نزار قبانی و محمود درویش به راحتی بگذرد. 0 16