معرفی کتاب همه بستنی های دنیا اثر مسعود ملک یاری کتابکودک۷ تا ۹ سال همه بستنی های دنیا مسعود ملک یاری و 3 نفر دیگر 2.7 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786222740931 تعداد صفحات 34 تاریخ انتشار 1400/5/23 توضیحات کتاب همه بستنی های دنیا، تصویرگر حمیده سلیمانی. لیستهای مرتبط به همه بستنی های دنیا مریم علویان 1403/11/3 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۷)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در ۱۴۰۳ خواندهام👌 0 3 مریم بیات 1402/3/1 کتابهای کودک حال خوب کن 23 کتاب من معتقدم حتی آدم بزرگ ها هم باید کتاب کودک و نوجوان بخونند چراکه خیلی از مسائل و مشکلاتی که ما در زندگی باهاشون سروکار داریم، ریشه در کوکیهای ما داره! من اینجام تا کتابهای حال خوب کن کودک و نوجوان رو معرفی کنم :) 2 44 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم علویان 1403/11/27 دیالکتیک متن و تصویر جالب بود و موقعیتهای طنز بامزهای میساخت. 0 0 حنانه علی اکبری 1403/6/21 من از کتاب های دیگه این نویسنده خیلی بیشتر لذت بردم و حس میکنم خلاقیت نویسنده در اون کتاب ها مثل «بهترین بودن» یا «شهر کج» بیشتر بود. در این کتاب هم به تلاش اشاره شده بود و اینکه از کار های خیلی جزئی و دم دستی مثل مشق دیگران رو نوشتن تا کار های دور از ذهن مثل نگهداری از حیوانات برای به هدف رسیدنش استفاده میکرد جالب بود. استفاده از اصطلاحات هم نکته مثبت این کتاب بود که غیر مستقیم به ضرب المثل ها و عبارت های رایج اشاره میکرد و به خوبی هم توضیح میداد مثل اینکه پدرش از صبح تا شب برای پول در آوردن می دود یا اینکه مادرش گفت اگه میخواهید کسی را سیر کنی به او ماهی گرفتن یاد بده. اما حس میکنم نکته منفی این کتاب غیر ایرانی بودن تصاویر باشه مثلا استفاده از سازها. زمانی که اتاقش رو به نوازنده ها اجاره داده بود از سازهای غیر ایرانی مثل گیتار و ویولون استفاده شده بود یا لباس مامور هایی که موقع مسابقه دو از محل مسابقه بیرون میبرنش، من رو به یاد پلیس ها و مامورهای آمریکایی انداخت. 0 0