معرفی کتاب دوقلوهای یخی اثر اس. کی ترماین مترجم سارا پیرعلی کتابنوجوانداستانیکارآگاهی دوقلوهای یخی اس. کی ترماین و 2 نفر دیگر 3.6 8 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 7 ناشر البرز شابک 9786009876129 تعداد صفحات 368 تاریخ انتشار 1398/5/7 توضیحات کتاب دوقلوهای یخی، نویسنده اس. کی ترماین. لیستهای مرتبط به دوقلوهای یخی عرفان شیاسی 1403/3/9 جنایی معمایی پارت ۲ 💥💀 10 کتاب دوستان لیست جنایی معمایی اول استقبال زیادی شد و وظیفه خودم دیدم لیست جدید و قوی تری برای طرفداران این ژانر دوست داشتنی ارائه بکنم....نظراتتونو باهام در میون بزارید صفحه من رو دنبال کنید 💜 0 3 Niloufar 1401/9/21 جنایی معمایی و پر رمز و راز 🕵️♂️💙☠️ 30 کتاب ژانر مورد علاقه ام 0 37 یادداشتها محبوبترین جدیدترین ملیحه سادات حق خواه 1403/1/27 ناامیدم کرد 0 11 Soli 1404/4/14 کتاب جالبی بود. همینکه فصل اول تموم شد و کلیت ایدهی اصلی رو متوجه شدم واقعا یه لحظه نفسم بند اومد. نویسنده یه فکر خیلی جذاب رو انتخاب کرده بود و به نظرم به خوبی تونسته بود از پس پرورش دادنش بربیاد. ولی نگم از کیفیت بسیار پایین ترجمه و چاپ... :') یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید. نمیدونم به خاطر ضعف ترجمه بود یا ویژگی خود کتاب، ولی خوندنش خیلی طول کشید و مخصوصا اولاش طاقتفرسا بود. شاید از نیمهی دوم بود که تازه برام رو غلتک افتاد و تونستم یهنفس بقیهش رو بخونم. 0 0