طراحی فیگوراتیو و لباس زنانه

طراحی فیگوراتیو و لباس زنانه

طراحی فیگوراتیو و لباس زنانه

الیزابت درودی و 5 نفر دیگر
0.0 1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

4

خواهم خواند

0

الیزابتا درودی و تیزیانا پاچی دارای شیوه و سبک خاص خود در طراحی پیکره هستند. آنها در کارهای خود حالت‌ها و ویژگی‌های بدن زن و استفاده از آن را برای طراحی مد و لباس به خوبی نشان می‌دهند. در تصویرسازی‌های‌شان مهارتی کم‌نظیر و ظرافت و زیبایی خاصی نهفته است که می‌توانید آن را در همین کتاب مشاهده کنید. متن کتاب با شرح و تصاویر واضح و روشنی همراه است که مؤثرترین کمک را به هنرجویان این رشته می‌کند. وجود این کتاب در بازار برای علاقه‌مندان به حرفۀ طراحی لباس و مد ضروری است و می‌تواند پاسخگوی مخاطبان خود (از مبتدی تا عالی) باشد. کتاب حاضر کتابی با مضمون چگونگی طراحی حالت و حرکات مدل، برای تمام کسانی که در این رشته فعالیت دارند لازم است. بخشی نیز مربوط به زیبایی‌شناسی در دوران باستان، به همراه تصاویری از زیبایی‌شناسی در طول دهه‌های مختلف است. روش‌های طراحی با توضیحات لازم دارد. بخش دیگر چگونگی طراحی از چین‌وشکن‌های لباس است که اطلاعات کافی را هم به شکل نظری و هم عملی به هنرجویان می‌آموزد. طراحی یک هنر است که شرط پیشرفت و موفقیت در آن، اختصاص وقت، انرژی و مقدار فراوانی عشق است. با نسخه‌برداری از تصاویر کتاب و به کار بردن توصیه‌ها و البته تمرین زیاد، می‌توانید مهارت‌های لازم را کسب کنید و صاحب دستانی قوی باشید.

یادداشت‌های مرتبط به طراحی فیگوراتیو و لباس زنانه

          اولین ویژگی مهم کتاب نویسنده ای با سابقه در صنعت مد و استایلینگ است. از طرفی هدف کتاب تجزیه و تحلیل پیکره‌ی زن به قصد طراحی مد است. از این جهت نیز زن بودن نویسنده در درک مطلب و شناخت زیبایی بسیار مهم است.
هرچند زیبایی در تمدن های مختلف تعریف متفاوتی داشته. به طور مثال زن را برای سه برآمدگی او ستایش می‌کنند. در طراحی مد ساختار بدن انسان بسیار مهم است چرا که در زمان رنسانس و به‌طور مثال در مجسمه دریفوروس این اصل بسیار مد نظر بوده‌. همچنین درباره ی پرسپکتیو و بعدنمایی در نقاشی توسط لئوناردوداوینچی و میکل آنژ نیز اهمیت این ساختار قابل بررسی است. 
بدین ترتیب تاثیر طراحی فیگور در قرون مختلف به چشم می‌خورد. حال به مسئله مد میرسیم. رنه کانیگ درباره ی روان شناسی اجتماعی مد، آن را اینگونه تعریف میکند: مد یک پدیده ی ضروری در زندگی اجتماعی است که نه تنها در جوامع ثروتمند و متمول بلکه در تمام جوامع و فرهنگ ها که در ضمیر ناخودآگاه انسان ریشه دارد.
در بخش چهارم از کتاب به بحث طراحی پوشاک برمی‌خوریم که نویسنده به صورت جامع از کارگاه های خیاطی و تناسبات بدن و تاثیر برش ها در طراحی، چفت‌ها و بست‌ها در انواع لباس ها، پانچوها و اکسسوری ها توضیح می‌دهد.
        

6