هنری 1,192 کتاب فتح خون سید مرتضی آوینی 4.7 70 فقط روزهایی که می نویسم: پنج جستار روایی درباره نوشتن و خواندن آرتور کریستال 3.8 37 روح پراگ ایوان کلیما 3.7 17 اعترافات یک کتاب خوان معمولی آن فدیمن 3.3 27 لذتی که حرفش بود: شش تک نگاری درباره ی دیدن و زیستن پیمان هوشمندزاده 3.4 20 حلزون های خانه به دوش: جریان روشنفکری و انقلاب اسلامی سید مرتضی آوینی 4.3 9 رستاخیز جان: ادبیات، فرهنگ و رسانه سید مرتضی آوینی 4.5 6 داستان من مریلین مونرو 3.5 10 این کتاب پر از اشتباه است کورینا لویکن 4.2 15 تاریخ هنر ارنست هانس گامبریچ 4.6 2 صید ماهی بزرگ: مراقبه، هشیاری و خلاقیت دیوید لینچ 2.9 5 هیچ چیز مثل مرگ تازه نیست گروس عبدالملکیان 4.3 4 جهان مکتوب: چگونه ادبیات به تاریخ شکل داد؟ مارتین پوکنر 3.9 7 راز درخت ها تری فن 4.0 4 نوشتن با تنفس آغاز می شود: پیکربخشی صدای معتبرتان لرن هرینگ 3.3 10 اساطیر نورس نیل گیمن 4.2 5 گنجینه آسمانی: متن گفتارهای مجموعه مستند روایت فتح سید مرتضی آوینی 4.3 1 آسمان همیشه آبی نیست پیترهمیلتن رنلدز 4.5 5 راه هنرمند: بازیابی خلاقیت جولیا کامرون 4.0 7 اصول شکسته نویسی: راهنمای شکستن واژه ها در گفت وگوهای داستان علی صلح جو 2.9 4