معرفی کتاب قله ها و دره ها اثر اسپنسر جانسون مترجم زهرا بختیاری کتابعمومیخودیاریموفقیت قله ها و دره ها اسپنسر جانسون و 1 نفر دیگر 4.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر آراستگان شابک 9786227644715 تعداد صفحات 72 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب قله ها و دره ها، مترجم زهرا بختیاری. بریدۀ کتابهای مرتبط به قله ها و دره ها فاطمه معروفی 1403/9/13 قله ها و دره ها اسپنسر جانسون 4.0 1 صفحۀ 50 داشتن یک آرزو بدون هیچ تلاشی بی فایده است 0 2 فاطمه معروفی 1403/9/13 قله ها و دره ها اسپنسر جانسون 4.0 1 صفحۀ 63 دره زمانی است که شما آرزو و حسرت چیزهایی را دارید که از دستش دادهاید و قله زمانیست که شما قدر داشتههایتان را بدانید 0 0 فاطمه معروفی 1403/9/13 قله ها و دره ها اسپنسر جانسون 4.0 1 صفحۀ 6 اتفاقات بد بخاطر رفتارهایی که در لحظات خوب انجام میدهیم و اتفاقات خوب نتیجهی درسهایی است که از لحظات بدمان یاد گرفته ایم 0 0 فاطمه معروفی 1403/9/13 قله ها و دره ها اسپنسر جانسون 4.0 1 صفحۀ 55 من میدانم منظور شما دیدن حقیقت است! نه چیزی که آرزو داریم یا از اتفاق افتادن آن میترسیم. چیزی که مهم است دیدن واقعیت در لحظات بد یا خوب ماست. 0 3 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه معروفی 1403/9/13 کتابیه که توی ۴۵ دقیقه میتونید تمومش کنید، مطلب زردی نداشت و خب بنظرم به یک بار خوندنش میارزید، بخصوص اگر در دهه ۲۰ زندگی هستید و از شروع بکار و آیندهی مبهم میترسید.. ولی خب داستانش اونقدرها هم واوووو عجب چیزیه ای هم ک بقیه میگفتن نبود… معمولی و خوب بود. ضمن اینکه این نسخه ترجمهی خوبی داشت راضی بودم من✌🏻 0 1