معرفی کتاب تاریخ فلسفه غرب اثر رجینالدجان هالینگ دیل مترجم عبدالحسین آذرنگ

تاریخ فلسفه غرب

تاریخ فلسفه غرب

4.5
2 نفر |
2 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

4

خوانده‌ام

9

خواهم خواند

7

ناشر
ققنوس
شابک
9789643117900
تعداد صفحات
232
تاریخ انتشار
1398/9/26

توضیحات

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        چکیده «تاریخ  فلسفة  غرب » کتابی  است  موجز و مختصر که  برای  شناسانیدن  فلسفة  غرب  به  نوآموزان  فلسفه  نوشته  شده  و نیز به  عنوان  متن  درسی  و کمک  درسی  دانشگاهی ، شماری  از دانشجویان  را، از رشته های  مختلف ، با اصول  و سیر اجمالی  فلسفة  غرب  آشنا ساخته  است . هالینگ دیل ، نویسنده ، روزنامه نگار، منتقدادبی ، زندگینامه نویس  و مترجم  شماری  از آثار فلسفی  از جمله  برخی  از آثار فریدریش  نیچه  از آلمانی  به  انگلیسی  است . تجربة  متمادی  این  نویسندة  چیره دست  انگلیسی  در نگارش  مقاله های  پرخواننده  و جذّاب ، در این  کتاب  در خدمت  آسان فهم  کردن  بسیاری  از مفاهیم  فلسفة  غرب  قرار گرفته  است . عبدالحسین  آذرنگ ، نویسنده  و پژوهشگر مسائل  کتاب  و نشر، و مترجم  این  کتاب ، از دوستداران  مباحث  فلسفی  است  و تاکنون  چند کتاب  فلسفی  به  فارسی  ترجمه  کرده  است .
      

لیست‌های مرتبط به تاریخ فلسفه غرب

یادداشت‌ها

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

          یافتن کتابی ذیل موضوعات علوم انسانی، در سطحی نه چندان مبتدی و نه چندان تخصصی، یکی از دغدغه‌های مهمِ خوانندگان کتاب است‌. کتابی که با حجم مطالعات "متوسط" پیشین ما سازگار باشد؛ چراکه بیشتر کتاب‌های این حوزه یا بسیار مبتدی هستند که به کارمان نمی‌آیند یا آن چنان تخصصی که برایمان قابل درک نیستند. به نظر من این کتاب توانسته به این دغدغه پاسخی مناسب دهد.
نویسنده‌ در این کتاب، توانسته تاریخ مختصر فلسفه‌ی غرب را که به نظر من لازمه‌ی شناخت نظریات حوزه‌های دیگر علوم انسانی و یا حتی علوم تجربی است، به شیوه‌ای بیان کند که دیدی جامع همراه با جزئیات مورد نیاز خواننده را به او بدهد.
مترجم کتاب با ساده‌سازی مطالب برای مخاطب ایرانی و بدون کاستن از ارزش علمی آن، دست به انتقال مباحث زده است.
خواندن این کتاب، به علاقه‌مندان حوزه‌ی علوم انسانی و به خصوص منطق و فلسفه، دانش‌آموزانِ این رشته و حتی دانشجویانِ رشته‌های مرتبط با علوم انسانی (در صورتی که واحدهای فلسفی را نگذرانده یا نیاز به منبعی تکمیلی دارند) پیشنهاد می‌شود‌.

پ.ن : پیشنهاد من این است که کتاب به صورت پیوسته خوانده نشود چراکه باعث می‌شود مطالب در ذهن خواننده مخدوش شوند. بهتر است که به کتاب با دید کتاب مرجع یا کتاب همراهی‌کننده‌ی مطالعاتِ این حوزه، نگاه شود تا بهترین بهره از آن برده شود.
        

0